Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Paardeweide 5 in Breda 4824 EH

Paardeweide 5

4824 EH Breda
Huurprijs € 115,- p.m² p.j.
076-5241555

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 120 m² In units vanaf 35 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Paardeweide 5 te Breda

Object:
Het betreft hier een fraai vormgegeven kantoorobject, bestaande uit twee kantoorvleugels met een fraaie entreehal met vide. Het object is gelegen op een kleinschalig kantorenpark aan de rand van de woonwijk “Haagse...
Lees meer

Omschrijving

Paardeweide 5 te Breda

Object:
Het betreft hier een fraai vormgegeven kantoorobject, bestaande uit twee kantoorvleugels met een fraaie entreehal met vide. Het object is gelegen op een kleinschalig kantorenpark aan de rand van de woonwijk “Haagse Beemden” in een zone met veel groen. Het kantorenpark bestaat uit een aantal kleinschalige kantoorgebouwen met een beperkte omvang.

Het object is speels vormgegeven met een fraaie representatieve entree met balie die wordt bezet door een huurder van het gebouw. Het object is verdeeld in een centrale trappartij met lift die per verdieping toegang geeft tot twee kantoorvleugels met zelfstandige voorzieningen. Alle units worden zeer compleet opgeleverd, zodat ze met een beperkte investering kunnen worden betrokken. Door een intensief beheer en een goede betrokkenheid van de eigenaar maken de kantoorruimten een representatieve en schone indruk.

Op korte afstand zijn een aantal voorzieningen gelegen, zoals een kinderdagverblijf en een winkelcentrum met een supermarkt. Tevens zijn in de directe omgeving restaurants en een lunchroom/broodjeszaak gelegen. Door de kleinschalige opzet van het kantorenpark en het object biedt de kantoorruimte ruim voldoende onderscheidend vermogen.

Algemeen:
De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd.

Met ruim 180.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat.
De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.

Bereikbaarheid:

Per auto
De bereikbaarheid met de auto is goed te noemen. Via de Emerparklaan en de Noordelijke Rondweg zijn de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en de rijksweg A59 (’s-Hertogenbosch-Utrecht) uitstekend bereikbaar.

Per OV
Ook met openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. In de nabije omgeving is een bushalte gelegen van waaruit tevens diverse busverbindingen onderhouden worden.

Oppervlakte:
Momenteel hebben we geen kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

Parkeren:
Op eigen parkeerterrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen. Er is sprake van een parkeernorm van 1 parkeerplaats per 30 m² kantoorruimte. In de nabije omgeving zijn voldoende mogelijkheden voor overloop parkeren.

Huurprijs:
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 115,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 300,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Eigenaar is bereid mee te denken in de wensen van de huurder.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 27,50 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot. Ten behoeve van onder meer electraverbruik algemene voorzieningen, verwarming, water, schoonmaak algemene ruimtes en terrein, gering en dagelijks onderhoud van de installaties, alarmopvolging en diverse andere centrale voorzieningen en diensten.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
- gezamenlijk gebruik van de representatieve entree;
- natuurstenen afwerking in de entree;
- systeemplafonds voorzien van ingebouwde ledverlichting;
- scheidingswanden;
- vloerbedekking;
- sanitaire voorzieningen;
- pantry voorzien van koelkast;
- mechanische ventilatie;
- kx-aircosysteem per kantoorkamer regelbaar;
- kabelgoten ten behoeve van bekabeling voor electra, data en telefoon;
- patchkast met databekabeling;
- verwarmingsinstallatie middels radiatoren;
- intercomsysteem;
- alarminstallatie;
- rolluik in de entree op de begane grond;
- afsluitbare fietsenstalling en containerruimte.

De unit op de 1e verdieping kan naar wens en in overleg met verhuurder worden opgeleverd.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Een flexibele huurtermijn is bespreekbaar.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit.

Opzegtermijn:
12 Maanden.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Bestemming:
Kantoordoeleinden.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 115,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 27,50 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 120 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 300,- excl. BTW Diversen In units vanaf 35 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
120 m²
In units vanaf
35 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.