Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Stationslaan 75 - 83 in Breda 4815 GW

Stationslaan 75 - 83

4815 GW Breda
Huurprijs € 125,- p.m² p.j.
076-5241555

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 550 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Stationslaan 75 te Breda

Algemeen:
Tegenover het NS-station Breda wordt in opdracht van AMVEST door Dura Vermeer het laatste deel gebouwd van Breda Vooruit. Deze laatste fase van het project betreft een wooncomplex met daaronder een commerciële...
Lees meer

Omschrijving

Stationslaan 75 te Breda

Algemeen:
Tegenover het NS-station Breda wordt in opdracht van AMVEST door Dura Vermeer het laatste deel gebouwd van Breda Vooruit. Deze laatste fase van het project betreft een wooncomplex met daaronder een commerciële ruimte.

Deze commerciële ruimte is in totaal ca. 550 m² en als geheel of op te delen in een drietal units van respectievelijk 100 m², 200 m² en 250 m². De units zijn geschikt als kantoor (eventueel met baliefunctie) of winkel. Pal tegenover de commerciële ruimte is de inrit naar het parkeerdek boven het station. Op korte afstand wordt de nieuwe Albert Heyn supermarkt gerealiseerd en naast het gebouw komt een markant vormgegeven horeca-ruimte in aanbouw.

Locatie:
In het Bredase Stationskwartier in de Spoorzone nadert de moderne centrumwijk BREDA VOORUIT haar voltooiing, met een internationaal
treinstation als vertrekpunt. Deze nieuwe wijk, die grenst aan de wijk Belcrum en wordt toegevoegd aan het woongebied in het centrum van Breda, maakt Breda nog aantrekkelijker.

Het moet een grootstedelijke, spannende plek worden om te wonen, te werken, te winkelen, te eten en te drinken. En dat tegenover het door Koen van Velzen ontworpen stationsgebouw waar treinen en bussen gecombineerd worden met winkels, horeca, kantoren en wonen. Vanaf april 2018 heeft dit station ook een rechtstreekse treinverbinding met Antwerpen. Daarnaast is Breda een station van de HSL-Shuttle richting Schiphol en Amsterdam.

Bereikbaarheid:

Per auto.
Vanaf de noordelijke rondweg en de Stationslaan is de locatie snel te bereiken.

Per openbaar vervoer.
Het Centraal Station ligt tegenover de locatie. Hier vertrekken de treinen (incl. de shuttletrein naar de HSL-stations Rotterdam - Schiphol en Amsterdam) en de rechtstreekse trein naar Antwerpen en de stads- en streekbussen.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 550 m².

Hierbij is de volgende verdeling te maken:
- unit 1: ca. 100 m²;
- unit 2: ca. 200 m²;
- unit 3: ca. 250 m².

Het koppelen van units is mogelijk.

Detailhandelsruimte is beperkt tot 400m².

Indeling:
Op dit moment is de ruimte nog niet ingedeeld.

Opleveringsniveau:
Uitgangspunt is een casco-oplevering waarbij iedere unit wordt opgeleverd inclusief nutsaansluitingen, gas, water en elektra. In overleg met de eigenaar worden de units voorzien van toiletten en pantry. Voorts is er toegang tot de kruipruimten, ventilatiekanalen en glazen puien aan de straatzijde met toegangsdeuren.

Afhankelijk van de wensen van de huurders os verdere afbouw mogelijk. Te denken valt hierbij aan verwarming, plafond etc.

Parkeren:
Achter het gebouw bevindt zich een parkeerplaats waar in principe één parkeerplaats per unit beschikbaar is. Op het dak van het stationsgebouw zijn ruim voldoende parkeerplaatsen (ruim 700 stuks, betaald).

Welstandsklasse:
B1.

Frontbreedte:
Totaal circa 45 meter

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 125,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurperiode:
Huurperiode in overleg.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Bestemming:
Het object valt in het bestemmingsplan "Stationslaan". Bestemming: "gemengd" (artikel 3).

Voor meer informatie kunt u de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Bijzonderheden:
Het gehuurde maakt onderdeel uit van een appartementencomplex met meerdere eigenaren. Daartoe is een vereniging van eigenaren (VVE) opgericht. Afhankelijk van de door de leden van de VVE gemaakte afspraken kunnen servicekosten van toepassing worden.

Dit kan zijn:
- vuilafvoer;
- onderhoud parkeerterrein;
- glazenwasserij etc.

Koop van het geheel is bespreekbaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 125,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 550 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
550 m²
In units vanaf
100 m²
Aantal verdiepingen
1

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.