Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Oosterstraat 88 in Breda 4812 VD

Oosterstraat 88

4812 VD Breda
Huurprijs € 895,- p.m.
076-5241555

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 107 m² In units vanaf 107 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Oosterstraat 88 te Breda

Object
Te huur kantoor-/praktijkruimtes gelegen aan het levendige en gezellige plein van project “Spring” midden in het hart van de wijk Heuvel in Breda. In deze wijk is het project Spring ontwikkeld en gerealiseerd. In...
Lees meer

Omschrijving

Oosterstraat 88 te Breda

Object
Te huur kantoor-/praktijkruimtes gelegen aan het levendige en gezellige plein van project “Spring” midden in het hart van de wijk Heuvel in Breda. In deze wijk is het project Spring ontwikkeld en gerealiseerd. In het gebied is een mix ontstaan van werken, wonen in de vorm van winkels en kantoorruimtes op de begane grond en appartementen op de verdiepingen daarboven.

De ruimtes zijn gelegen aan de Verbeetenstraat welke in directe verbinding staat met de Haagweg en de Dr. Stryckenstraat. Nabij Spring is ondanks het Dr. Struyckenplein gerealiseerd waar een Jumbo, Lidl, Kruidvat, Primera en Zeeman zijn gevestigd.

Voor de verschillende ruimtes zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen waar (gratis) geparkeerd kan worden. Bushaltes voor stadsvervoer bevinden zich in de directe omgeving.

Algemeen
De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd.

Met ruim 180.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelenzich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.

Beschikbaarheid
Uit onderstaand overzicht valt op te maken welke ruimtes nog beschikbaar zijn aan de Verbeetenstraat en Oosterstraat.

Verbeetenstraat 35 - 102 - verhuurd
Verbeetenstraat 37 - 99 - verhuurd
Verbeetenstraat 39 - 98 - verhuurd
Verbeetenstraat 41 - 103 - verhuurd
Oosterstraat 90 - 100 - verhuurd
Oosterstraat 88 - 107 - € 895,00

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van elektra en water zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

De kosten van verwarming (WKO-installatie) zijn eveneens niet bij de huurprijs inbegrepen. Huurder is verplicht zelfstandig contractant bij Eteck Exploitaties B.V. te worden de dag van sleuteloverdracht.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus telkens 5 jaar verlenging.Kortere huurperiodes zijn in overleg bespreekbaar.

Contract
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen
De kantoorruimtes worden casco aangeboden doch zijn voorzien van de volgende voorzieningen:
- gladde betonvloer;
- bemetering tot in de meterkast;
- pantry;
- sanitaire voorzieningen;
- WKO-installatie t.b.v. verwarming en koeling.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 895,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 107 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 107 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
107 m²
In units vanaf
107 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, pantry

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.