Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Minervum 7487 in Breda 4817 ZP

Minervum 7487

4817 ZP Breda
Huurprijs € 35.000,- p.j.
076-5241555

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1000 m²
Lees meer

Omschrijving

Minervum 7487 te Breda

Algemeen:

De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol.

Breda beschikt over...
Lees meer

Omschrijving

Minervum 7487 te Breda

Algemeen:

De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol.

Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de rijkswegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd.

Met ruim 170.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat.

De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.

Object:
Het object betreft een zeer representatieve bedrijfsruimte gelegen op bedrijventerrein “Hoogeind”. Bedrijventerrein Hoogeind is een gemengd bedrijventerrein aan de oostzijde van de stad Breda. Het terrein ligt direct aan de rijksweg A27 (Utrecht-Breda) waardoor er sprake is van een zeer goed bereikbare locatie. Aan de entree van het terrein bevinden zich tevens bushalten ten behoeve van het stad- en streekvervoer.

Hoogeind I is eind jaren negentig ontwikkeld en kent diverse gerenommeerde bedrijven die zich hier hebben gehuisvest: Amgen, RPS, Abbott, Lensvelt, Van Gils en Alfa Laval.

Oppervlakte:
Voor verhuur is momenteel in totaal circa 1.000 m² bedrijfsruimte beschikbaar. In overleg kan tevens voor circa 220 m² aan kantoorruimte worden gehuurd.

Parkeren:
Op eigen terrein (aan de voorzijde van het object) zijn voldoende parkeervoorzieningen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 47.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:

Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
- gladde betonvloer;
- twee elektrische overheaddeuren;
- lichtstraten en -koepels;
- verwarming d.m.v. gasheaters;
- bovenloopkraan (1 ton);
- krachtstroom.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan “bedrijventerrein Hoogeind”. Dit vigerende bestemmingsplan is goedgekeurd en vastgesteld op 22 maart 2012. Het perceel heeft de bestemming “Bedrijventerrein”. Het toegestane gebruik is bedrijven die voorkomen in de categorieën 1 tot en met 4 van de milieuzoneringslijst. De maximale bebouwingspercentage bedraagt 70%. De maximale bouwhoogte bedraagt 10 meter.

Voor meer informatie kunt u de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 35.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1000 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Oppervlakte
1000 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring