Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Hazepad 15 8 in Breda 4825 AV

Hazepad 15 8

4825 AV Breda
Huurprijs € 950,- p.m.
076-5241555

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Hazepad 15-8 te Breda

Object:
Te huur zeer complete en turn-key afgewerkte bedrijfsunit met een oppervlakte van totaal ca. 160 m² kantoor en bedrijfsruimte welke geschikt is voor direct gebruik!

De hier voor verhuur aangeboden...
Lees meer

Omschrijving

Hazepad 15-8 te Breda

Object:
Te huur zeer complete en turn-key afgewerkte bedrijfsunit met een oppervlakte van totaal ca. 160 m² kantoor en bedrijfsruimte welke geschikt is voor direct gebruik!

De hier voor verhuur aangeboden bedrijfsunit maken onderdeel uit van een nieuw gebouwd en zeer representatief bedrijfsverzamel-gebouw, gelegen op industrieterrein Krogten, goed bereikbaar nabij de Terheijdenseweg.

De uitstraling van het complex is luxe en gevarieerd, door de kwaliteit en diversiteit van het materiaalgebruik. Alle units zijn voorzien van lichtsensoren op beweging voor en achter, een compleet c.v.-systeem boven en beneden, bedrijfsruimte op de begane grond van bruto 4m. hoog met entree, loopdeur aan de voorzijde, elektrisch op afstand bedienbare overheaddeur aan de achterzijde, krachtstroom en een volledige kantoorverdieping met betonnen vloer, veel lichtinval, compleet uitgevoerd en voorzien van systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, kabelgoten met (data)bekabeling, volledig betegeld toilet en pantry met keukenblok.

Algemeen:
De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd. Met ruim 170.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.

Oppervlakte:
De unit omvat circa 80m² bedrijfsruimte op de begane grond en 80m² kantoorruimte op de verdieping.

Parkeren:
Er bevinden zich twee parkeerplaatsen voor het object.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 950,-- per maand exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan. De servicekosten zijn nader te bepalen.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg en kan op korte termijn.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt in principe 5 jaar plus telkens 5 optiejaren. Kortere huurperiodes zijn in overleg bespreekbaar.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Bijzonderheden:
Kosten VVE bedragen € 75,-- per maand exclusief BTW.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Oppervlakte kantoorruimte 80 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
80 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
80 m²
Aantal verdiepingen
1

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring