Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Nieuwe Bredase Baan 4 in Breda 4825 BP

Nieuwe Bredase Baan 4

4825 BP Breda
Huurprijs € 95.000,- p.j.
076-5241555

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1936 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Nieuwe Bredase Baan 4

Object:

Vanaf medio 2020 is dit solitair bedrijfsobject met een totale oppervlakte van circa 1.926 m² voor verhuur beschikbaar! Op dit moment is de eigenaar volop bezig het geheel te renoveren naar huidige maatstaven, waarbij gebruik wordt...
Lees meer

Omschrijving

Nieuwe Bredase Baan 4

Object:

Vanaf medio 2020 is dit solitair bedrijfsobject met een totale oppervlakte van circa 1.926 m² voor verhuur beschikbaar! Op dit moment is de eigenaar volop bezig het geheel te renoveren naar huidige maatstaven, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt gekozen voor een moderne kleurstelling.

De bedrijfshal met een oppervlakte van circa 1.786 m² heeft een vrije hoogte van circa 6m¹ onder spant. Door het gebruik van stalen spanten welke in de lengte over de bedrijfshal liggen bevinden zich in de bedrijfshal geen kolommen, waardoor men een vrij indeelbare ruimte heeft voor veel manoeuvreerruimte en voor het plaatsen van (grote) machines. De bedrijfshal is aan de linkerzijde voorzien van een nieuw geplaatste en elektrisch bedienbare overheaddeur. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 150 m² en is voorzien van een pantry, toiletgroep en diverse spreekkamers. Rondom het object ligt een buitenterrein en een parkeerterrein aan de voorzijde met plaats voor 19 personenauto’s

Het object is gelegen aan de Nieuwe Bredase Baan, een doorgaande weg richting zowel de op- en afrit naar de A59 als de noordelijke rondweg van Breda, met ontsluitingen naar de A16 (Antwerpen – Rotterdam) en de A27 (Breda – Utrecht). Aan de achterzijde ligt een kadefaciliteit van circa 120 m² gelegen aan rivier de Mark. Derhalve is de bereikbaarheid per water goed te noemen voor schepen tot maximaal 95 meter (klasse IV). Vaartijden bedragen 2,4 en 6 uur naar respectievelijk Oosterhout, Moerdijk en Antwerpen.

Algemeen:
De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd. Met ruim 180.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa
350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.

Oppervlakte:
Het object omvat circa 1.789 m2 aan bedrijfsruimte en circa 150 m2 aan kantoorruimte.

Parkeren:
Op eigen terrein is ruimte voor het parkeren van 19 personenauto’s.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 95.000,-- per jaar exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan. Overige servicekosten in overleg.

Opleveringsdatum:
Vanaf 1 maart 2020.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus telkens 5 optiejaren.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:

Kantoorruimte:
• airco;
• toiletgroepen;
• CV met radiatoren;
• pantry;
• systeemplafonds met verlichting.

Bedrijfsruimte:
• elektrisch bedienbare overheaddeur;
• vrije hoogte circa 6m¹;
• TL-verlichtingsarmaturen.

Buitenterrein:
• asfalt verharding;
• hekwerk.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 95.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1936 m² Oppervlakte kantoorruimte 150 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 19 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
1786 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
150 m²
Aantal verdiepingen
1
Luchtbehandeling
Airco

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring