van de Water Makelaars Bedrijfshuisvesting

Keizerstraat 93
4811 HL Breda
Tel: 076-5241555
bog@vandewatergroep.nl
Charles Petitweg 7 9, 4827 HJ Breda, Kantoorruimte (BOG) Koopprijs € 119.500,- k.k. Huurprijs € 950,- p.m.
Charles Petitweg 7 9 in Breda 4827 HJ

Omschrijving

Object:
Het betreft een zeer net bedrijfsobject met een grootte van in totaal circa 140 m² verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. Bij het object horen drie eigen parkeerplaatsen. Beide bouwlagen bestaan uit kantoorruimten waarbij op de begane grond een pantry en toilet zijn gesitueerd. Op de verdieping zijn twee kantoorkamers en een opslagruimte gesitueerd. De bedrijfsunit is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein aan de Noordzijde van Breda. Naast de aantrekkelijke ligging met uitzicht over de oude golfbaan van Teteringen is het object tevens goed bereikbaar door de aanwezigheid van diverse uitvalswegen in de directe nabijheid, welke in verbinding staan met de rijkswegen A16, A27 en A59.

Bouwjaar:
Bouwjaar van het object is 1997

Algemeen:
De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de rijkswegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd. Met ruim 170.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat.

Servicekosten:
Huurder dient zelf de contracten voor nutsvoorzieningen met de desbetreffende nutsleveranciers aan te gaan. Verder gelden er € 40,-- excl. BTW per maand welke door de gebruiker dienen te worden voldaan.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
• entreehal;
• cv-installatie met radiatoren;
• sanitaire voorzieningen;
• pantry;
• systeemplafond met verlichting op beide bouwlagen.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Kadastraal:
Gemeente: Breda
Sectie:        G
Nummer:    5031

Bestemming:
Bedrijfsdoeleinden.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van 10% van de koopsom en bij huur een bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maal de maandelijkse betaalverplichting bestaande uit huur, servicekosten en BTW.

Opzegtermijn:
12 Maanden.

Vraagprijs:
De koopprijs bedraagt € 119.500,- kosten koper.
De huurprijs bedraagt € 950,-- excl. BTW per maand.

Contract:
Standaard NVM- koopovereenkomst
Standaard ROZ- huurovereenkomst

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Overdracht Status Verhuurd Koopprijs € 119.500,- kosten koper Huurprijs € 950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 40,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1997 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 140 m² Perceeloppervlakte 72 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 140 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig