Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Heusing 10 in Breda 4817 ZB

Heusing 10

4817 ZB Breda
Koopprijs € 595.000,- k.k.
076-5241555

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 659 m² In units vanaf 115 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Heusing 10 Breda

Object:
Representatief en vrijstaand kantoorgebouw gelegen op een zichtlocatie aan de noordelijke rondweg van Breda op bedrijventerrein Moleneind. Het bedrijventerrein Moleneind betreft een gemengd bedrijventerrein aan de...
Lees meer

Omschrijving

Heusing 10 Breda

Object:
Representatief en vrijstaand kantoorgebouw gelegen op een zichtlocatie aan de noordelijke rondweg van Breda op bedrijventerrein Moleneind. Het bedrijventerrein Moleneind betreft een gemengd bedrijventerrein aan de oostzijde van de stad Breda. Het terrein vormt samen met Hoogeind een geheel van bedrijventerreinen dat langs de snelweg A27 is gelegen. Het bedrijventerrein ligt direct aan de afrit 16 Breda Noord van rijksweg A27 en daardoor is sprake van een met eigen vervoer zeer goed bereikbare locatie.

Algemeen:
De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol.
Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd.Met ruim 180.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa
350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.
Het betreft een solitair bedrijfsobject met een totale oppervlakte van circa 659m², gelegen op een perceel van 1.420 m² dat omgeven is door een hekwerk. Het object bestaat uit twee bouwlagen en rondom het object bevindt zich een verhard buitenterrein.

Oppervlakte:
Het object omvat ca. 659 m² kantoorruimte, verdeeld over ca. 547 m² begane grond en ca. 112 m² op er de verdieping met royale parkeergelegenheid op eigen, door een hekwerk omgeven, terrein. De artist impressions die in deze documentatie vermeld staan geven een idee hoe dat het bedrijfsobject er uit kan komen te zien na verbouwing, waarbij een bedrijfshal Het bedrijfsobject wordt echter in de huidige staat geleverd. Het vigerende bestemmingsplan is toegevoegd aan deze documentatie (Bedrijven in milieucategorie 2-3). Een zelfstandige kantoorruimte zonder bedrijfsruimte is niet toegestaan binnen het huidige bestemmingsplan zonder ontheffing.

Parkeren:
Ruime parkeermogelijkheid op eigen (afsluitbaar) buitenterrein.

Koopprijs:
De koopprijs bedraagt € 595.000,-- k.k. te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Contract:
Standaard NVM-koopovereenkomst.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
- Entree met tochtportaal;
- Systeemplafonds met verlichting;
- Centrale verwarming;
- Airconditioning;
- Pantry voorzien van vaatwasser, koelkast en kookplaat;
- Extra pantry aan de achterzijde van het gebouw;
- Toiletgroep en douchegelegenheid;
- Fietsenstalling op eigen terrein;
- De kantoorruimte aan de achterzijde en de verdieping beschikt over een eigen entree aan de
  achterzijde.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Kadaster:
Gemeente:  Ginneken
Sectie:         N
Nummer:     3117
Grootte:       1.420 m²

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 595.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1986 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 659 m² Perceeloppervlakte 1420 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 115 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Moleneind Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
659 m²
In units vanaf
115 m²
Aantal verdiepingen
2
Luchtbehandeling
Airco

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.