Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Hof Van Hersbeek 1 in Breda 4811 ZN

Hof van Hersbeek 1

4811 ZN Breda
Huurprijs € 550,- p.m.
076-5241555

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 40 m² In units vanaf 40 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Hof van Hersbeek 1 te Breda

Object:
Het betreft een kantoor-/praktijkruimte met een oppervlakte van circa 40m², gelegen op de begane grond van een appartementencomplex, midden in het centrum van Breda. Het gebouw is omstreeks 2008 gebouwd en is...
Lees meer

Omschrijving

Hof van Hersbeek 1 te Breda

Object:
Het betreft een kantoor-/praktijkruimte met een oppervlakte van circa 40m², gelegen op de begane grond van een appartementencomplex, midden in het centrum van Breda. Het gebouw is omstreeks 2008 gebouwd en is gelegen in een hofje omsloten door appartementen. De combinatie van klassieke, gerestaureerde panden met de nieuwbouw geven het geheel een bijzondere uitstraling.

In de directe nabijheid van het Hof van Hersbeek ligt de zeer gezellige Sint Janstraat waar een bijzondere mix van lunchrooms, restaurantjes, cafés en kledingzaken aanwezig is. Ook ligt de aangeboden ruimte op steenworp afstand van de grote markt midden in het centrum van Breda.

Algemeen:
De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd.

Met ruim 170.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.

Parkeren:
In de parkeergarage zijn een tweetal parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 550,-- per maand exclusief BTW.
In deze huurprijs zijn de parkeerplaatsen niet inbegrepen.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De servicekosten worden als voorschot berekend voor gebruik van gas, water en elektra. Dit voorschot bedraagt € 150,-- per maand exclusief BTW.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus telkens 5 optiejaren.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
-Pantry;
-Intercom;
-Stucwerk plafonds met verlichtingsarmaturen;
-Sanitair;
-Aansluitingen ten behoeve van elektra en databekabeling.

Huidige inrichting:
De vorige huurder biedt de inrichting ter overname aan. Dit betreft roerende zaken in het pand. Op aanvraag is een lijst beschikbaar van deze roerende zaken.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 550,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Doch kan spoedig BTW van toepassing Ja Servicekosten € 150,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 40 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 40 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
40 m²
In units vanaf
40 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, toilet, pantry

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring