Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Verbeetenstraat 7 in Breda 4812 XH

Verbeetenstraat 7

4812 XH Breda
Huurprijs € 825,- p.m.
076-5241555

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 89 m² In units vanaf 89 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Object:
Te huur winkelruimte gelegen op het levendige en gezellige plein van project Spring midden in het hart van de wijk Heuvel in Breda. In deze wijk is het project Spring ontwikkeld en gerealiseerd. In het gebied is een mix ontstaan van werken, wonen in de vorm van winkels...
Lees meer

Omschrijving

Object:
Te huur winkelruimte gelegen op het levendige en gezellige plein van project Spring midden in het hart van de wijk Heuvel in Breda. In deze wijk is het project Spring ontwikkeld en gerealiseerd. In het gebied is een mix ontstaan van werken, wonen in de vorm van winkels en kantoorruimtes op de begane grond en appartementen op de verdiepingen daarboven. De winkelruimte is gelegen aan de Verbeetenstraat welke in directe verbinding staat met de Haagweg en de Dr. Stryckenstraat. Nabij Spring is ondanks het Dr. Struyckenplein gerealiseerd waar een Jumbo, Lidl, Kruidvat, Primera en Zeeman zijn gevestigd.

Algemeen:
De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en
Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op
de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd. Met ruim 184.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.

Oppervlakte:
Het object omvat ca. 89 m² winkelruimte op de begane grond. In de winkelruimte is een scheidingswand geplaatst, waarbij er aan de achterzijde van het pand twee behandelkamers gerealiseerd zijn met pantry en wachtruimte en vaste trap naar een bergzolder.

Parkeren:
Voor het object bevinden zich ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 825,-- per maand exclusief BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit.

Indexering:
Jaarlijkse indexering op 1 juli op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De huurder wordt verplicht contractant bij Eteck Exploitaties B.V. voor afname van verwarming (vloerverwarming middels WKO installatie).
De kosten van elektra en water zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, maar kan spoedig.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar met verlenging van telkens 5 jaar.
Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Voorzieningen:
De winkelruimtes worden casco aangeboden doch zijn voorzien van de volgende voorzieningen:
- gladde vloer;
- systeemplafond met verlichting;
- toiletruimte;
- pantry;
- WKO-installatie;
- rolluik (ter overname)
- winkelinterieur (ter overname).

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 825,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 89 m² Verkoopoppervlakte 89 m² Frontbreedte 500 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 89 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse C1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
89 m²
In units vanaf
89 m²
Verkoop vloeroppervlakte
89 m²
Frontbreedte
500 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
C1
Ter overname
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring