Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Westermarkt 4 in Tilburg 5042 MC

Westermarkt 4

5042 MC Tilburg
Huurprijs € 15.995,- p.j.
013-5952952

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 146 m² In units vanaf 146 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Westermarkt 4 te Tilburg

Object:
Te huur circa 146 m² kantoorruimte gelegen op een zeer goede locatie nabij de ingang van winkelcentrum Westermarkt. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en bevind zich boven de Rabobank. De ruimte...
Lees meer

Omschrijving

Westermarkt 4 te Tilburg

Object:
Te huur circa 146 m² kantoorruimte gelegen op een zeer goede locatie nabij de ingang van winkelcentrum Westermarkt. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en bevind zich boven de Rabobank. De ruimte wordt naar wensen van huurder afgewerkt. De muren en de vloer worden gemoderniseerd, verder wordt er een nieuwe pantry en nieuw sanitair geplaatst. De kantoorruimte is te bereiken middels een riante entrée welke wordt gedeeld.

Winkelcentrum:
De winkelruimte is gelegen in winkelcentrum Westermarkt welke is opgericht in 1961. Het winkelcentrum is door de jaren heen enorm
gegroeid tot een winkeloppervlakte van circa 13.500m². Totaal zijn er 70 winkels gevestigd waaronder verschillende landelijke formules zoals Albert Heijn, Hans Anders, Gall & Gall, Specsavers, Zeeman, Blokker, Kruidvat, EMTé en Shoeby Fashion. Daarnaast zijn er ook veel plaatselijke ondernemers gevestigd in het winkelcentrum, waaronder banketbakker Govert van Nunen, Parfumerie Appels, Bekker, West Avenue en Slagerij Fons Pessers.

Algemeen:
Tilburg is met ruim 211.000 inwoners één van de grotere steden van Nederland. Tilburg ligt in het hart van de Provincie Noord-Brabant, in een regio die wordt aangeduid als Midden-Brabant. In deze regio wonen bijna een half miljoen mensen. Mede vanwege de enorme variatie in opleidingen is in Tilburg elk type werknemer te vinden. De groei van de werkgelegenheid is groot. Bedrijven kiezen voor vestiging in deze regio vanwege de goede bereikbaarheid, de kwaliteit van de woonomgeving en de uitmuntende onderwijsinstellingen. In regio Tilburg is ruimte, werk, cultuur en vertier. Er zijn legio mogelijkheden om te studeren, uit te gaan, te winkelen en te werken. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

Oppervlakte:
Het object omvat circa 146 m² kantoorruimte en een gezamenlijke entrée van circa 36 m².

Parkeren:
Rondom het gehele winkelcentrum is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 15.995,-- per jaar exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode:
Flexibele huurperiodes bespreekbaar maar uiterlijk tot december 2020.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 15.995,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1992 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 146 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 146 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
146 m²
In units vanaf
146 m²
Aantal verdiepingen
1

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.