Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Driesche Weide (IN VOORBEREIDING)
4854 Bavel
Koopaanneemsom € 0,- tot € 0,- Beschikbaar
076-5242400

Kenmerken

Lees meer

Omschrijving

Gemeente Breda en de ontwikkelingscombinatie HPO en Van Wijnen Breda hebben overeenstemming bereikt over de ontwikkeling van de laatste fase van Eikberg in Bavel. De ontwikkeling omvat in totaal 34 woningen Daarvan zijn er 11 woningen bedoeld voor starters die in nauw overleg met de doelgroep worden...
Lees meer

Omschrijving

Gemeente Breda en de ontwikkelingscombinatie HPO en Van Wijnen Breda hebben overeenstemming bereikt over de ontwikkeling van de laatste fase van Eikberg in Bavel. De ontwikkeling omvat in totaal 34 woningen Daarvan zijn er 11 woningen bedoeld voor starters die in nauw overleg met de doelgroep worden ontworpen (CPO). Jongeren krijgen zo de mogelijkheid om voor een acceptabele prijs een woning te kopen. Naast de starterswoningen komen er op deze locatie 14 tweekappers en 9 vrijstaande woningen. Alle woningen worden duurzaam, gasloos en zijn toekomstbestendig.

Planning
De gemeente heeft de grond verkocht aan de ontwikkelcombinatie om de woningbouw mogelijk te maken, De komende maanden werkt de ontwikkelcombinatie de plannen verder uit. De verwachting is dat de verkoop in de eerste helft van 2020 kan starten.

Inmiddels is het plan omgedoopt tot Driessche Weide. Via de projectwebsite kunt u zich als geïnteresseerde inschrijven.
https://driescheweide.nl/
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Vrij 0

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.