Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Mooi Wonen
5057 EM Berkel-Enschot
Koopaanneemsom € 669.000,- tot € 839.000,- Beschikbaar
013-5952952

Kenmerken

Start bouw 01-11-2019 Aantal kavels 7 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Op een fantastische plek in het Brabantse landschap binnen het project Koningsoord, worden 7 vrijstaande woningen gerealiseerd. Deze woningen van Mooi Wonen zijn hét alternatief voor ‘zelfbouwen’. De voordelen voor jou? Een woning die helemaal compleet wordt opgeleverd met luxe keuken en badkamer....
Lees meer

Omschrijving

Op een fantastische plek in het Brabantse landschap binnen het project Koningsoord, worden 7 vrijstaande woningen gerealiseerd. Deze woningen van Mooi Wonen zijn hét alternatief voor ‘zelfbouwen’. De voordelen voor jou? Een woning die helemaal compleet wordt opgeleverd met luxe keuken en badkamer. Riante leefruimten met veel mogelijkheden qua indelingen, zodat je zonder uit te bouwen extra ruimten en functies op de begane grond kunt creëren. Wij zorgen dat jouw woning wordt gerealiseerd zoals jij dat wil, zonder financiële verrassingen.

STEL JE EIGEN ‘BEDAUX DE BROUWER WONING’ SAMEN

Hoe wil jij graag wonen om elke dag heerlijk te kunnen genieten? Voor zowel de begane grond, de eerste en de tweede verdieping hebben we door Thomas Bedaux allerlei opties laten uitwerken, met vaste prijzen. Zo stel je zelf je droomwoning samen en onze wooncoach helpt je daar graag bij Jouw voordeel is dat je van tevoren weet waar je financieel aan toe bent en dat alles voor je wordt geregeld. Geen onaangename verrassingen achteraf. Dit is het alternatief voor zelfbouwen.

VERRASSEND RUIM WONEN MET INTERIEURADVIES VAN MEIJS WONEN TILBURG

Om een goed beeld te krijgen van de ruimtes op de begane grond en om de juiste keuzes te kunnen maken staat de Wooncoach voor u klaar. Daarnaast hebben we interieur ontwerpster Marjon van Doorn, van Meijs Wonen uit Tilburg, gevraagd diverse interieurontwerpen te schetsen die wij je graag laten zien. Marjon: “De indeling van deze woningen sluit perfect aan bij de huidige leefstijl; een royale ruimte om gasten te ontvangen en/of te eten met de kinderen; een fijne intieme ruimte om te relaxen en een extra ruimte voor wellness of slapen op de begane grond.”

WANNEER START DE BOUW?

Met de bouw van deze woningen gaat 1 november '19 gestart worden. Wanneer alles volgens planning gaat worden de woningen een jaar later opgeleverd. Woning 1 is definitief verkocht en we nodigen je graag uit om te kijken of jouw ideale woning nog beschikbaar is.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 669.000,- - € 839.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 160 m² t/m 180 m² Inhoud 632 m³ t/m 726 m³ Perceeloppervlakte 351 m² t/m 546 m² Start bouw 01-11-2019 Start Verkoop 01-11-2018 Aantal kavels 7 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.