Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Drie Hoefijzers | deelplan 1 55 woningen
4816 BL Breda
Koopaanneemsom € 365.325,- tot € 540.890,- Beschikbaar
076-5242400

Kenmerken

Aantal kavels 55 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Drie Hoefijzers 

Drie Hoefijzers bestaat uit twee grote plandelen. Het deel aan de Oranjesingel en rondom de Ceresstraat is opgeleverd en bewoond. De nieuwbouw is harmonieus ingepast in het gebied: waardevolle en karakteristieke gebouwen hebben hier een nieuwe bestemming...
Lees meer

Omschrijving

Drie Hoefijzers 

Drie Hoefijzers bestaat uit twee grote plandelen. Het deel aan de Oranjesingel en rondom de Ceresstraat is opgeleverd en bewoond. De nieuwbouw is harmonieus ingepast in het gebied: waardevolle en karakteristieke gebouwen hebben hier een nieuwe bestemming gekregen.

Het vervolg ligt tussen de Stationslaan, Terheijdenstraat en Doornboslaan. Hier komen circa 270 woningen en appartementen in een buurt met stedelijke allure met veel aandacht voor architectuur en groen. 

De woningen met tuin komen in drie woongebieden met elk een eigen sfeer:

Aan de Stationslaan komen statige woningen met een voorname entree en opvallende accenten zoals een erker of balkon. In de hofjes wordt een intiem autovrij hofje met sfeervolle wit geschilderde woningen. Aan de zuidrand worden platte daken afgewisseld door pannendaken en is het plafond van de benedenverdieping extra hoog.

Alle woningen zijn compleet, praktisch en ruim. Inclusief keuken, modern sanitair en een vierde kamer op de tweede verdieping. De hofwoningen hebben standaard een mooi dakterras en de woningen aan de zuidrand een echte kelder.   
 

Projectwebsite | www.driehoefijzers.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 365.325,- - € 540.890,- Indeling Gebruiksoppervlakte 128 m² t/m 184 m² Inhoud 515 m³ t/m 650 m³ Perceeloppervlakte 97 m² t/m 167 m² Aantal kavels 55 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 7 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.