Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
The Marker (IN VOORBEREIDING)
4811 KD Breda
Koopaanneemsom € 0,- tot € 0,- Beschikbaar
076-5242400

Kenmerken

Aantal kavels 136
Lees meer

Omschrijving

The Marker-Breda, wonen aan de Mark in Breda

Hartje Breda: uit het niets ontstaat een plek die alles heeft. De sfeer van de historische binnenstad, de exclusiviteit van wonen aan water, het comfort van nieuwbouw. De Markendaalseweg wordt helemaal vernieuwd tot fraaie...
Lees meer

Omschrijving

The Marker-Breda, wonen aan de Mark in Breda

Hartje Breda: uit het niets ontstaat een plek die alles heeft. De sfeer van de historische binnenstad, de exclusiviteit van wonen aan water, het comfort van nieuwbouw. De Markendaalseweg wordt helemaal vernieuwd tot fraaie promenade. De Nieuwe Mark loopt straks door tot aan het terrein van de voormalige Seelig Kazerne. Tussen de promenade en het water ligt The Marker: een heerlijke woonomgeving met fijne appartementen, ruime atelierwoningen en comfortabele herenhuizen.

The Marker ligt midden in het centrum van Breda. Alle stadse voorzieningen zijn op loopafstand: gezellige terrassen, restaurants, cafés en mooie winkels waar Breda om bekend staat. The Marker is uitstekend bereikbaar via doorgaande wegen en snelweg. Parkeren kan in de eigen ondergrondse parkeergarage.

Oog voor comfort

The Marker biedt een grote variatie aan nieuwbouwwoningen. Koop en huur, van compact tot ruim. De architectuur is hoogwaardig, de afwerking compleet en luxe. Uiteraard zijn alle woningen gasloos en uiterst duurzaam. Wonen in het sfeervolle hart van Breda: dat vraagt om grote ramen. The Marker biedt fraaie uitzichten op de Nieuwe Mark, het historische centrum en het oude kazerneterrein met het monumentale arsenaalgebouw.

Atelierwoningen en herenhuizen

The Marker biedt 4 royale atelierwoningen aan de Markendaalseweg en 7 herenhuizen aan de Nieuwe Mark. De woningen zijn ongeveer 144 m² groot en hebben hoge plafonds, twee woonlagen en diepe tuinen: uniek in het centrum van Breda. Wie hier woont, heeft vrij uitzicht op de Markendaalseweg, de Nieuwe Mark en het kazerneterrein. Parkeren gebeurt uit het zicht in de ondergrondse parkeergarage.

woonoppervlakte: 144 m²
twee woonlagen
diepe tuinen midden in de stad
geen auto’s voor de deur
volop ruimte voor individuele wensen
ondergrondse parkeergarage met fietsenstalling
werkruimte aan huis mogelijk

Appartementen

De 110 comfortabele koopappartementen variëren in grootte: van compact tot royaal. De penthouses hebben een oppervlakte van maar liefst 193 m² en 219 m². De woningen liggen zowel aan de Markendaalseweg als aan de Nieuwe Mark en hebben royale balkons en terrassen. Parkeren kan in de eigen ondergrondse parkeergarage.

woonoppervlakte: van 43 m² tot 219 m²
grote ramen: fraai uitzicht op water en stad
royale balkons, heerlijke terrassen
volop ruimte voor individuele wensen
ondergrondse parkeergarage met fietsenstalling en bergingen

Huurappartementen

The Marker biedt 15 vrije sector huurappartementen van ruim 57 m². Woningen van hoogwaardige nieuwbouwkwaliteit. Comfortabel en exclusief, op een heerlijke plek: aan de promenade. The Marker is wonen in het hart van Breda met het gemak van een eigen ondergrondse parkeergarage.

woonoppervlakte: van 57 m²
fraai uitzicht op de stad
elk appartement heeft een ruim balkon
ondergrondse parkeergarage met fietsenstalling en bergingen

Geïnteresseerd in The Marker?

Meld u dan nu aan als belangstellende. Dat kan natuurlijk middels de contact'button' op deze website, maar beter nog meldt u zich aan op de projectwebsite. U krijgt dan altijd bericht als er nieuws te melden is over de voortgang van het project. In de tweede helft van 2019 zal er meer informatie beschikbaar komen over de verschillende woningen en appartementen.

www.themarker-breda.nl
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 43 m² t/m 219 m² Inhoud 130 m³ t/m 700 m³ Aantal kavels 136 Vrij 0

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.