Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Le Duett (IN VOORBEREIDING)
4904 ZA Oosterhout
Koopaanneemsom € 665.000,- tot € 850.000,- Beschikbaar
0162-447447

Kenmerken

Aantal kavels 18 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Le Duett is resideren in stijl, met het timbre van Oosterhout

Le Duett bestaat uit twee vorstelijke appartementengebouwen, gesitueerd in een groene ruimte die bij het architectonische ontwerp hoort. Dit blikvangende plan, gelegen aan het Zandoogje, werd in het najaar...
Lees meer

Omschrijving

Le Duett is resideren in stijl, met het timbre van Oosterhout

Le Duett bestaat uit twee vorstelijke appartementengebouwen, gesitueerd in een groene ruimte die bij het architectonische ontwerp hoort. Dit blikvangende plan, gelegen aan het Zandoogje, werd in het najaar van 2018 tot winnaar uitgeroepen van de door de gemeente Oosterhout uitgeschreven architectuurwedstrijd en is ontworpen door architect Pascal Grosfeld.

De twee gebouwen hebben ieder drie woonlagen en bieden plaats aan in totaal zeventien appartementen en één ruimte voor een commerciële, maatschappelijke bestemming (op de begane grond).

De appartementen zijn meer dan riant te noemen met woonoppervlakten van 155m² tot 190m² en ruime zonnige balkons van 21m² tot 31m². In de parkeerkelder heeft ieder appartement een eigen berging en één of twee eigen parkeerplaatsen. Uiteraard zal ieder appartement bijzonder hoogwaardig worden afgewerkt.

Koopsommen vanaf € 665.000,-- tot € 850.000,-- v.o.n.

De start van de bouw wordt verwacht in het eerste kwartaal 2020.

Het project bevindt zich nog in een voorbereidende fase. Mocht u belangstelling hebben voor één van de appartementen in dit exclusieve project sturen wij u graag de beschikbare informatie toe.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 665.000,- - € 850.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 155 m² t/m 190 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 18 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.