Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Contreie
4906 LT Oosterhout
Koopaanneemsom € 419.000,- tot € 529.000,- Beschikbaar
0162-447447

Kenmerken

Aantal kavels 10 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

START VERKOOP: 11 FEBRUARI A.S.

Wil je met je gezin in een jonge wijk wonen waar kinderen heerlijk kunnen spelen? Midden in het groen en de natuur en maar op 10 minuten fietsen van het centrum van het Brabantse Oosterhout. Dan is wonen in De Contreie iets voor jou!...
Lees meer

Omschrijving

START VERKOOP: 11 FEBRUARI A.S.

Wil je met je gezin in een jonge wijk wonen waar kinderen heerlijk kunnen spelen? Midden in het groen en de natuur en maar op 10 minuten fietsen van het centrum van het Brabantse Oosterhout. Dan is wonen in De Contreie iets voor jou!

In het Brabantse Oosterhout, 12 kilometer boven Breda, ligt nieuwbouwwijk De Contreie. In deze wijk komen circa 800 nieuwe woningen. De wijk ligt aan de westkant van het dorp en kenmerkt zich door veel groen en water. Aan de ene kant loopt het Markkanaal en aan de andere kant ligt een uitgestrekte, groene ecologische zone. Je stapt dus makkelijk vanuit je voordeur de natuur in.

BPD ontwikkelt hier acht 2-onder-1-kapwoningen in 2 verschillende types en 2 vrijstaande woningen. In een eigentijdse architectuur met alle gemakken van deze tijd.

De verkoop van dit prachtige plan gaat op maandag 11 februari a.s. van start. U kunt zich dan uitsluitend digitaal inschrijven. De inschrijftermijn loopt t/m zondag 17 februari. Na afloop van de inschrijftermijn worden de woningen door BPD toegewezen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 419.000,- - € 529.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 144 m² t/m 163 m² Inhoud 558 m³ t/m 657 m³ Perceeloppervlakte 265 m² t/m 398 m² Start Verkoop 11-02-2019 Aantal kavels 10 Vrij 8 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.