Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
de Laverie
4905 BB Oosterhout
Koopaanneemsom € 295.000,- tot € 599.000,- Beschikbaar
0162-447447

Kenmerken

Aantal kavels 43 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

De woningen in De Laverie
Fase 1 van De Laverie bestaat uit 43 nieuwbouwwoningen. In deze fase zitten 8 twee-onder-één-kapwoningen type Jasmijn, 20 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen type Lavendel en 15 ruime eengezinswoningen type Freesia. De woningen worden gebouwd in de...
Lees meer

Omschrijving

De woningen in De Laverie
Fase 1 van De Laverie bestaat uit 43 nieuwbouwwoningen. In deze fase zitten 8 twee-onder-één-kapwoningen type Jasmijn, 20 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen type Lavendel en 15 ruime eengezinswoningen type Freesia. De woningen worden gebouwd in de geliefde Oud-Hollandsche Stijl. De woningen hebben twee volledige woonlagen én een grote zolderverdieping. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.
 
Het woonprogramma van De Laverie fase 1 bestaat uit:
* 15 Eengezinswoningen type Freesia, met een breedte van 5,1 meter en een diepte van 10,76 meter. Deze eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 125 m2 tot ca. 130 m2 en hebben onder andere een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond. Drie slaapkamers, een badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet op de eerste verdieping. De zolder verdieping is nog vrij indeelbaar. De kavels van deze woningen variëren van ca. 100 m2 tot ca. 210 m2.

* 20 Geschakelde twee-onder-een-kapwoningen type Lavendel, met een woningbreedte van maar liefst 7,30 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze geschakelde twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van ca. 178m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken op de begane grond. Vier ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet op de eerste verdieping. De zolder verdieping is nog vrij indeelbaar en heeft de mogelijkheid tot twee extra kamers. Deze woningen hebben allemaal een eigen buitenberging in de tuin. De kavels van deze woningen variëren van ca. 175 m2 tot ca. 280 m2.

* 8 Twee-onder-een-kapwoningen (traditioneel) type Jasmijn, met een woningbreedte van maar liefst 7,56 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van ca 178 m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken op de begane grond. Vier ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet op de eerste verdieping. De zolder verdieping is vrij indeelbaar en heeft de mogelijkheid tot twee extra kamers. Inclusief Berging en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van deze woningen variëren van ca. 250 m2 tot ca. 470 m2.
 
Duurzaamheid
Binnen De Laverie vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Uiteraard gelden er voor nieuwbouwprojecten bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor deze mooie woningen in de Laverie vonden wij dat niet voldoende en doen we er een extra schep bovenop. Voor de kenners onder u: De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij De Laverie maar liefst 0 (!)is. 

Een woning in De Laverie heeft geen gasaansluiting maar een warmtepomp en zonnepanelen. Uw woning zal voorzien zijn van vloerverwarming én vloerkoeling. 

Planning
De start bouw van fase 1a is in september 2019 gestart. De bouw van fase 1b zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020 starten. De bouwtijd van de woningen zal ruim een jaar in beslag nemen.
   
  
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 295.000,- - € 599.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 125 m² t/m 178 m² Inhoud 435 m³ t/m 615 m³ Perceeloppervlakte 105 m² t/m 573 m² Start Verkoop 29-11-2018 Aantal kavels 43 Vrij 43 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.