Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Westrik
4841 BM Prinsenbeek
Koopaanneemsom € 309.000,- tot € 680.000,- Beschikbaar
076-5242400

Kenmerken

Aantal kavels 113 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Wonen en opgroeien in de nieuwste buurt van Prinsenbeek. Dit is het moment!
Aan de rand van Prinsenbeek, slechts 10 minuten fietsen van Breda, verrijst Westrik; een fraai buurtschap met een geheel eigen identiteit, veel groen en alle ruimte om te wonen, te leven en te...
Lees meer

Omschrijving

Wonen en opgroeien in de nieuwste buurt van Prinsenbeek. Dit is het moment!
Aan de rand van Prinsenbeek, slechts 10 minuten fietsen van Breda, verrijst Westrik; een fraai buurtschap met een geheel eigen identiteit, veel groen en alle ruimte om te wonen, te leven en te genieten. De plannen zijn nog vers, maar het wordt geweldig. Een buurt met in totaal ongeveer 115 woningen, variërend van vrijstaande villa’s en tweekappers tot en met rij- en hoekwoningen, die allemaal net even anders zijn, maar qua architectuur duidelijk familie. En helemaal mooi; als koper krijg je volop inspraak in hoe jouw woning er straks uit gaat zien.

Een heerlijk groene wijk
Westrik wordt een buurtschap met een onderscheidende sfeer. De openbare ruimte van de buurt oogt ontspannen en doet authentiek dorps aan. Met smalle, autoluwe straten, gevarieerde woningtypen en volop leef-, speel- en ontmoetingsplekken. De groene ruimten in Westrik vormen een doorgaand netwerk, maar kennen elk een eigen karakter. Van parkachtig, met een grote variëteit aan bomen en struiken, tot een ecologische verbindingszone, die twee grote natuurgebieden zichtbaar met elkaar verbindt.

De openbare ruimte
Westrik wordt een duurzame enclave. Met drie groene speel- en ontmoetingsplekken in het hart van het buurtschap, de parkachtige zoom aan de noordzijde en de ecologische verbindingszone langs het spoor aan de zuidzijde. Daar komt een ecologisch geluidsscherm dat een weelderig aandoende levende muur voor flora en fauna gaat worden. Daarnaast worden er veel nieuwe kruidengrassen, struiken en bomen geplant en zorgen de wadi's en poelen ervoor dat het hemelwater bovengronds wordt afgevoerd.

Goed bereikbaar
Westrik ligt aan de zuidzijde van Prinsenbeek en is goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De A16, A58 en A59 zijn vlakbij en het station van Breda vind je op slechts 6 km afstand. Met de fiets zit je zo in hartje Breda met zijn enorme aanbod van winkels, horeca, kunst en cultuur. En zoek je de natuur op? Met een paar minuten fietsen zit je in Park Over-Bos of kun je eindeloos genieten in het uitgestrekte Liesbosch.

Realisatie
De realisatiewerkzaamheden vangen ongeveer een half jaar na Start Verkoop aan, dit is mede afhankelijk van de verkoop.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 309.000,- - € 680.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 140 m² t/m 184 m² Inhoud 517 m³ t/m 779 m³ Perceeloppervlakte 146 m² t/m 620 m² Aantal kavels 113 Vrij 43 Aantal Bouwtypes 13 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.