Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Punt XII (IN VOORBEREIDING)
4847 GJ Teteringen
Koopaanneemsom € 335.000,- tot € 335.000,- Beschikbaar
076-5242400

Kenmerken

Aantal kavels 12
Lees meer

Omschrijving

IN VOORBEREIDING

We hebben mooi nieuws: er worden binnenkort 12 luxe nieuwbouwwoningen in Teteringen gebouwd. 

Binnen de nieuwe woonwijk de Bouverijen in Teteringen verrijzen 12 juweeltjes: Punt XII. Deze twaalf huizen onderscheiden zich in kwaliteit en vernuft ten...
Lees meer

Omschrijving

IN VOORBEREIDING

We hebben mooi nieuws: er worden binnenkort 12 luxe nieuwbouwwoningen in Teteringen gebouwd. 

Binnen de nieuwe woonwijk de Bouverijen in Teteringen verrijzen 12 juweeltjes: Punt XII. Deze twaalf huizen onderscheiden zich in kwaliteit en vernuft ten aanzien van de andere woningen in de Bouverijen. Opvallend is het oog voor detail en de keuze voor hoogwaardige materialen. Wonen in het pluspunt van Teteringen!  

Type woningen 
Het project bestaat uit 2 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-één kap woningen, 2 geschakelde woningen en 4 rij-/hoekwoningen. De huizen hebben ofwel een garage geschakeld aan de woning, of een aparte buitenberging. Allemaal hebben ze 2 parkeerplaatsen op eigen grond of op het achterliggende parkeerhofje.
De vanaf prijs bedraagt:  XXX 

De woningen van Punt XII onderscheiden zich met twaalf grote pluspunten van de andere nieuwbouwwoningen in de wijk de Bouverijen. Benieuwd naar deze punten? Volg ons dan op Facebook! 

Projectontwikkelaar
Van Hofwegen Projectontwikkeling is verantwoordelijk voor de realisatie van de woningen. Van Hofwegen is een kleine projectontwikkelaar die bouwt op kwaliteit en die garant staat voor luxe, doordachte woningen van de hoogste kwaliteit.

Architect
De 12 woningen van Punt XII zijn ontworpen door de bekende architect Pascal Grosfeld, die eerder in Breda al meerdere keren de Architectuurprijs won. Onder meer het Breda’s Museum/Stadsarchief en de Koning Willem Alexanderbrug in Breda zijn van zijn hand. 

Geïnteresseerd? 
Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen? Schrijf je vrijblijvend in. 
 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 335.000,- - € 335.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 536 m³ t/m 718 m³ Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 6

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.