Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouverijen fase 5D
4847 GD Teteringen
Koopaanneemsom € 0,- tot € 0,- Beschikbaar
076-5242400

Kenmerken

Aantal kavels 60
Lees meer

Omschrijving

** START VERKOOP DINSDAG 10 DECEMBER A.S. TUSSEN 17.00 EN 18.30 UUR **

Het plangebied Bouverijen tussen Teteringen en Breda-Noord biedt in totaal ruimte aan ca. 650 woningen en de brede school De Mandt. Van Wanrooij ontwikkelt in fase 5D van de Bouverijen 60...
Lees meer

Omschrijving

** START VERKOOP DINSDAG 10 DECEMBER A.S. TUSSEN 17.00 EN 18.30 UUR **

Het plangebied Bouverijen tussen Teteringen en Breda-Noord biedt in totaal ruimte aan ca. 650 woningen en de brede school De Mandt. Van Wanrooij ontwikkelt in fase 5D van de Bouverijen 60 koopwoningen.

De locatie ligt in de zuidelijke helft van de nieuwe woonwijk Bouverijen, tussen het water en de Burgemeester Verdaasdonkstraat in. Het gebied sluit aan de zuidkant aan op de ‘bosrand’. De ligging is ideaal: op de grens met de uitgestrekte Vuchtpolder, op loopafstand van de basisschool en kinderdagopvang en 15 minuten fietsen van het centrum van Breda met al haar voorzieningen.

Dit bouwplan heeft een gedifferentieerd programma: vrijstaande woningen, vrijstaande en geschakelde tweekappers en rij/tussenwoningen. De gekozen architectuur is dorps en eigentijds tegelijk. Dit zorgt voor een mooi divers beeld met variatie in de detaillering, dakoplossing, gevelsteen, kozijnen en deuren.

Alle woningtypen bieden vele opties en uitbreidingsmogelijkheden om er helemaal jouw droomhuis van te maken. In Bouverijen is voor ieder wat wils.

Start verkoop
De verkoop van deze woningen start op dinsdag 10 december tussen 17.00 en 18.30 uur in de brasserie van Golfpark De Haenen (Laan der Continenten 70, Teteringen). 
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 106 m² t/m 168 m² Inhoud 396 m³ t/m 698 m³ Aantal kavels 60 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 8

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.