Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Buitenhof Oost fase 3
5036 XA Tilburg
Koopaanneemsom € 242.000,- tot € 595.000,- Verkocht
013-5952952

Kenmerken

Aantal kavels 41 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

BUITENHOF OOST FASE 3

Aan de westrand van Tilburg, in het groene Koolhoven Buiten, ligt Buitenhof Oost. Als een oase van actief en natuurlijk woonplezier, prachtig ingebed in het unieke, waterrijke natuurgebied de Dongevallei. Hier kun je al je woonwensen realiseren. Het wonen is er...
Lees meer

Omschrijving

BUITENHOF OOST FASE 3

Aan de westrand van Tilburg, in het groene Koolhoven Buiten, ligt Buitenhof Oost. Als een oase van actief en natuurlijk woonplezier, prachtig ingebed in het unieke, waterrijke natuurgebied de Dongevallei. Hier kun je al je woonwensen realiseren. Het wonen is er overweldigend mooi!

Belangstelling in dit project?
Neem meteen contact op met ons kantoor.
013 - 5 952 970.

Ligging:

Zo gevarieerd als de natuurlijke omgeving is, zo divers is Buitenhof Oost. Deze derde fase heeft weer een heel eigen uitstraling, net even anders dan de eerste twee fases. Natuurlijk weer met woningen in verschillende varianten, allemaal met talloze mogelijkheden om je eigen indeling en afwerking te bepalen.

Kies bijvoorbeeld voor een tussenwoning of een van de prachtige hoekwoningen met een mooie pergola aan de voorzijde. Hier heb je de mogelijkheid om direct aan de natuur te wonen. Of ga voor een tussen- en hoekwoning waar je voor de deur kunt parkeren en waar je direct deel uitmaakt van de levendigheid in de wijk. De twee-onder-een-kapwoningen zien er niet alleen anders uit dan de woningen die al in Buitenhof Oost gebouwd worden, ook de indeling is verrassend anders. Gaat je voorkeur uit naar een vrijstaande woning? Ook die zijn beschikbaar, in drie verschillende varianten.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 242.000,- - € 595.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 112 m² t/m 198 m² Inhoud 415 m³ t/m 828 m³ Perceeloppervlakte 129 m² t/m 643 m² Start Verkoop 22-11-2018 Aantal kavels 41 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.