Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Oude Leijoever laatste fase (fase 5)
5036 XC Tilburg
Koopaanneemsom € 259.000,- tot € 395.000,- Verkocht
013-5952952

Kenmerken

Aantal kavels 12 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

**LAATSTE FASE**

Oude Leijoever fase 5
Dit is de allerlaatste fase van het project Oude Leijoever en zijn ook de laatste woningen van Triborgh Gebiedsontwikkeling in Koolhoven Buiten. Oude Leijoever fase 5 omvat:
- drie midden- en hoekwoningen
- zes...
Lees meer

Omschrijving

**LAATSTE FASE**

Oude Leijoever fase 5
Dit is de allerlaatste fase van het project Oude Leijoever en zijn ook de laatste woningen van Triborgh Gebiedsontwikkeling in Koolhoven Buiten. Oude Leijoever fase 5 omvat:
- drie midden- en hoekwoningen
- zes twee-onder-een-kap-woningen met garage
- drie zeer ruimte drie-onder-een-kap-woningen (waarvan twee met garage).

Koolhoven Buiten
In Koolhoven Buiten woon je niet zomaar in het groen, je woont er midden in een natuurgebied! Op 25 hectare ruig en afwisselend landschap, waar Schotse Hooglanders grazen, wordt een nieuw woongebied gerealiseerd. De woningen in dit prachtige natuurgebied worden uiterst zorgvuldig ingepast. De natuur heeft, en houdt de hoofdrol! Waar je ook kijkt, overal heb je contact met de weelderige Dongevallei en de uitgestrekte bosgebieden. Maak lange wandelingen, ontdek de natuur, speel, fiets, ontspan en geniet!

Oude Leijoever
Het deelplan Oude Leijoever is het meest zuidelijke deelplan van Koolhoven Buiten en grenst aan de bosrand van de Bredaseweg en de Dongevallei: een uniek waterrijk natuurgebied. In Oude Leijoever kies je voor de natuur, maar tegelijk woon je op niet meer dan een steenworp afstand van een grote hoeveelheid voorzieningen, zoals twee uitgebreide winkelcentra, een station, scholen voor lager en voortgezet onderwijs, een bibliotheek, sportfaciliteiten
en een bloeiend verenigingsleven. Dit maakt Oude Leijoever een aantrekkelijke woonlocatie voor diverse doelgroepen. Je vindt er rust en activiteiten. Je bent er thuis.

Oude Leijoever is ruim van opzet met brede straatprofielen en veel groen. Op twee plekken in het deelplan wordt de natuur de wijk ingetrokken. De natuurparken krijgen een ruige inrichting die overloopt in het natuurgebied rondom de wijk. De woningen zijn van de hand van Theo van Esch van De Architectenwerkgroep Tilburg. De woningen zijn ontworpen met maximale invloed op indeling en afwerking. Want, hoe mooi Oude Leijoever ook wordt, hoe uniek de natuur, de ligging en de faciliteiten, het huis waarin je gaat wonen moet ook echt jouw huis worden.

Voor de kleurstelling van de woningen is gekozen voor diverse aardtinten die zich naadloos in de natuur zullen voegen. De houtkleurige kozijnen en details en de gemêleerde bakstenen en keramische pannen in bruintint geven de woningen een rijke en natuurlijke uitstraling.

Oude Leijoever, de natuur in je achtertuin!
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 259.000,- - € 395.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 128 m² t/m 163 m² Inhoud 470 m³ t/m 685 m³ Perceeloppervlakte 152 m² t/m 285 m² Start Verkoop 23-08-2018 Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.