Tilburg

Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
Tel: 013-5952952
tilburg@vandewatergroep.nl
Natuurlijk Koolhoven fase 2 Koopaanneemsom € 249.500,- tot € 415.000,-
 in Tilburg 5036 XA

Omschrijving

Natuurlijk Koolhoven fase 2.

Koolhoven Buiten is een bijzonder gebied in Tilburg. Natuurgebied De Donge is hersteld in zijn oorspronkelijke staat en hieruit is de prachtige Dongevallei ontstaan. Een uniek gebied!

Met respect voor de natuur is Koolhoven Buiten ontwikkeld. Wonen met een natuurgebied bijna in uw achtertuin. De ontwikkeling krijgt een natuurlijk karakter, zodat Koolhoven Buiten vloeiend overloopt in het natuurgebied de Dongezone.

In deze fase ontwikkelt Roosdom Tijhuis 24 koopwoningen, bestaande uit 2 twee-onder-één-kap woningen en 22 rijwoningen in diverse types en prijsklassen. Alle woningen worden aangeboden inclusief keukencheque en sanitair met tegelwerk.

De omgeving
Tilburg is één van de meest veelzijdige steden van Nederland. De stad bestaat uit verschillende bijzondere gebieden met allemaal hun eigen charme en karakteristieke eigenschappen. Daarbij zijn er legio mogelijkheden om te studeren, te winkelen en uit te gaan. Ook de directe omgeving van Tilburg heeft veel te bieden. Zo kunt u heerlijk wandelen in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen of in de Oisterwijkse bossen. In de directe omgeving vindt u attractiepark de Efteling en Safaripark Beekse Bergen.

Tilburg is ook een stad die volop in ontwikkeling is. De stad wordt aan de randen uitgebreid en in de oude stad worden leegkomende plekken creatief ingevuld. Ook in het centrum van Tilburg is de transformatie goed zichtbaar. Hier worden overdekte winkelstraten afgewisseld door slenterstraatjes met leuke boetiekjes. Daarnaast zorgen de verschillende musea, winkels, horeca, filmhuizen, poppodia en parken voor een unieke samensmelting van het verleden, het heden en de toekomst.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 249.500,- - € 415.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 116 m² t/m 167 m² Inhoud 443 m³ t/m 681 m³ Perceeloppervlakte 133 m² t/m 273 m² Start Verkoop 11-12-2018 Aantal kavels 24 Vrij 3 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis