Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Buitengoed Nieuwe Warande deelgebied III
5012 TG Tilburg
Koopaanneemsom € 300.000,- tot € 435.000,- Beschikbaar
013-5952952

Kenmerken

Aantal kavels 14 Woningtypen Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Buitengoed Nieuwe Warande Deelplan III.

Deelplan III bestaat uit de verkoop van 14 bouwkavels.
(vanaf 826m² tot 1963m²)

U bepaalt in belangrijke mate het beeld van Buitengoed Nieuwe Warande. Zelfs in de welstandsplichtige delen van het plan krijgt u op architectonisch...
Lees meer

Omschrijving

Buitengoed Nieuwe Warande Deelplan III.

Deelplan III bestaat uit de verkoop van 14 bouwkavels.
(vanaf 826m² tot 1963m²)

U bepaalt in belangrijke mate het beeld van Buitengoed Nieuwe Warande. Zelfs in de welstandsplichtige delen van het plan krijgt u op architectonisch vlak veel vrijheid. Kijkend naar het landelijke, agrarische karakter van het gebied is landelijke architectuur in de trant van Brabantse langgevelboerderijen een logische keuze. Maar ook andere architectuurvormen zijn mogelijk. Denk aan groene, in het landschap geïntegreerde architectuur, de bouw van duurzame milieuwoningen en zelfs villa’s met een meer moderne verschijningsvorm.

Een zandpad met aan weerszijden oude eiken. Hier en daar een solitaire boom in het open veld. Karakteristieke boerenerven nabij oude landbouwgronden. Overal waar u kijken kunt: groen. Overal waar u luistert: rust. Midden in dit landelijke gebied tussen Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout komt Buitengoed Nieuwe Warande tot groei. Een exclusieve woonomgeving waarin ruimte, vrijheid en hoogwaardigheid de boventoon voeren. Geef hier uw persoonlijke signatuur aan wonen, op één van de ruim bemeten villakavels.

Exclusief. Landelijk. Ruim opgezet. En groen.
Buitengoed Nieuwe Warande draagt al deze elementen in zich. In de luwte van Tilburg en ten westen van Berkel-Enschot wordt deze woonwijk gesitueerd die zijn gelijke niet kent. Waar nu nog weilanden en oude akkercomplexen het beeld bepalen, geeft Ruimte voor Ruimte ca. 165 kavels uit voor exclusieve villabebouwing. Uniek in dit plan zijn de hobbyweides tussen de percelen, die samen met de zijwegen en zandpaden zorgen voor een ongedwongen, samenhangend geheel. Buitengoed Nieuwe Warande gaat zo op een prachtige manier op in het omringende landschap.

Wonen op historische grond
Met een warande werd in vroegere tijden een jachtterrein aangeduid waar wild een bepaalde bescherming genoot. In Nederland kreeg de naam 'warande' gaandeweg steeds meer de betekenis van een park of lustoord. De 'Nieuwe Warande' werd in 1757 door de graaf Van Hogendorp-Van Hofwegen aangelegd op een stuk gemeenschappelijke woeste grond in de Rauwbraken. Een bosgebied, bestaande uit loof- en naaldhout afgewisseld met natte heidevelden en vennen. Dit bos bestaat nu nog voor een klein deel ten noorden van Loven. Met de ontwikkeling van Buitengoed Nieuwe Warande wordt deze historische plek nieuw leven ingeblazen op een manier die recht doet aan de omgeving.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 300.000,- - € 435.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 826 m² t/m 1963 m² Start Verkoop 02-04-2019 Aantal kavels 14 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Bouwgrond

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.