Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Park Centraal | fase 5
5035 MH Tilburg
Koopaanneemsom € 288.725,- tot € 334.750,- Beschikbaar
013-5952952

Kenmerken

Aantal kavels 54 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Binnenkort start verkoop fase 5

Park Centraal Tilburg
Een prachtig project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diversen prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het...
Lees meer

Omschrijving

Binnenkort start verkoop fase 5

Park Centraal Tilburg
Een prachtig project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diversen prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

Het park kent verschillende sferen: bos, waterrijk, de velden.  In het park wordt een wadi aangelegd, ookwel een groene waterberging voor de afvoer en opvang van hemelwater. In het park worden diverse bomen en heesters gepland en zijn er lage bloemrijke plantvakken. De speelplekken voor verschillende leeftijdsgroepen liggen verspreid door het buurtpark. 

De woningen
Er is in Park Centraal fase 5 een grote variatie aan woningtypes. De types Boterbloem en Camelia zijn gelegen aan een brede, groene laan. Type Dotterbloem, Duinviool, Ereprijs en Honingklaver liggen aan het centrale park in het hart van de wijk. Auto's worden zoveel mogelijk aan het zicht ontnomen door de toepassing van parkeerhoven aan de achterzijde van de woningen. Diverse  woningen zijn voorzien van een garage en/of hebben de beschikking over een parkeerplaats op eigen terrein.

Alle woningen zijn standaard duurzaam en comfortabel. Zo komt er vloerverwarming- en koeling, worden pv-panelen toegepast en wordt een combiwarmtepomp aangebracht. Dat is goed voorbereid op de toekomst!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 288.725,- - € 334.750,- Indeling Gebruiksoppervlakte 126 m² t/m 169 m² Inhoud 457 m³ t/m 636 m³ Aantal kavels 54 Vrij 3 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.