Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Willemsbuiten buurtje 5A
5022 DA Tilburg
Koopaanneemsom € 290.000,- tot € 625.000,- Beschikbaar
013-5952952

Kenmerken

Aantal kavels 53 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

**Inschrijven kan tot 5 januari 2020 tot 17:00 uur via de projectwebsite.**

Willemsbuiten buurtje 5A te Tilburg

Ruim wonen in Tilburg

Het is fijn wonen in Tilburg, een veelzijdige stad op alle gebieden. In het gezellige stadscentrum vind je een keur aan...
Lees meer

Omschrijving

**Inschrijven kan tot 5 januari 2020 tot 17:00 uur via de projectwebsite.**

Willemsbuiten buurtje 5A te Tilburg

Ruim wonen in Tilburg

Het is fijn wonen in Tilburg, een veelzijdige stad op alle gebieden. In het gezellige stadscentrum vind je een keur aan (eet)cafés, restaurants, winkels, galeries en musea. De vele terrassen zorgen voor een vrolijk en ontspannen straatbeeld.

Elk jaar opnieuw is Tilburg tijdens de zomerperiode het decor voor een groot aantal evenementen. Bekend en populair zijn
bijvoorbeeld de Tilburgse Kermis, Tilburg Culinair en de Meimarkt.

Tilburg is een goede uitvalsbasis voor wie werkt in Eindhoven, Breda of Den Bosch. Ten zuiden van de Ringbaan-Zuid, tussen de Goirleseweg en de Stappegoorweg, komt Willemsbuiten tot leven. In de allermooiste en gezelligste nieuwe woonwijk van Tilburg staat de droomwoning voor jou en je gezin.

Voorzieningen
Als je in Willemsbuiten woont, wordt gezond leven wel heel makkelijk. De sportvoorzieningen van Stappegoor liggen letterlijk om de hoek. Een zwembad, ijsbanen en natuurlijk sportcentrum T-Kwadraat, waar bijna elke denkbare sport kan worden beoefend.

Alles wat je nodig hebt, vind je in Willemsbuiten of in de omgeving: voldoende supermarkten, medische voorzieningen en scholen op alle niveau’s. Wil je winkelen, een terrasje pikken, uit eten of een avondje cultuur? Je vindt het allemaal vlak bij Willemsbuiten.

Verkaveling buurt 5A
In buurt 5A worden 34 hoek- en rijwoningen gerealiseerd in combinatie met 16 twee-onder-een kapwoningen en drie
vrijstaande villa’s. Deze variatie in type woningen geeft de buurt dat boeiende en afwisselende karakter waarin jij en je medebewoners zich direct thuis zullen voelen.

Vanuit elke woning ervaar je weldadige rust en ruimte. Door de slimme indeling van het plan geniet elke woning van volop zon in de tuin. In de buurt is veel aandacht en ruimte voor beplanting. Het groene karakter wordt versterkt door een sport- en spelpark aan de zuidzijde en vormt een buffer tussen de achtergelegen A58. Het park met volop speelgelegenheid voor kinderen garandeert tevens de rust in de buurt.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 290.000,- - € 625.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 116 m² t/m 169 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 133 m² t/m 441 m² Aantal kavels 53 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.