Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Den Bogerd fase 4A
5071 NA Udenhout
Koopaanneemsom € 259.500,- tot € 455.500,- Beschikbaar
013-5952952

Kenmerken

Aantal kavels 30 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Verkoop fase 4A gestart!

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd; een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat...
Lees meer

Omschrijving

Verkoop fase 4A gestart!

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd; een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels. Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen; er is veel aandacht voor de natuur. Dit is terug te zien in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden in het plan ligt een natuurpark. De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er zijn diverse wandelpaden en speelweiden.

Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die allemaal hun eigen identiteit hebben. De acht hoekwoningen, tien tussenwoningen en twaalf tweekappers van Fase 4A, gelegen in plandeel De Singels, zijn nú in verkoop!

Hieronder vind je per woningtype de kenmerken en sfeerbeelden van hoe de woning van dat type er uit gaat zien. Neem rustig de tijd om de informatie door te lezen en een keuze te maken in welke woning misschien wel jouw droomwoning is! Het inschrijfformulier hiervoor is op de projectsite www.den-bogerd.nl te downloaden of op te halen bij Van de Water Makelaars in Tilburg of Lelieveld makelaardij in Oisterwijk.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 259.500,- - € 455.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 105 m² t/m 148 m² Inhoud 389 m³ t/m 586 m³ Perceeloppervlakte 137 m² t/m 349 m² Start Verkoop 15-11-2019 Aantal kavels 30 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 7 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.