Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Den Bogerd fase 3
5071 NA Udenhout
Koopaanneemsom € 229.000,- tot € 499.000,- Beschikbaar
013-5952952

Kenmerken

Aantal kavels 43 Woningtypen Bouwgrond, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene...
Lees meer

Omschrijving

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder tweekappers, bungalows, rijwoningen, vrijstaande woningen en vrije bouwkavels.

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen, er is veel aandacht voor de natuur. Dit is terug te zien in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden door het plan komt een natuurpark. De basis voor dit park wordt gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er komen wandelpaden en er is ruimte voor een speelweide. Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die allemaal hun eigen identiteit hebben. Op dit moment is de eerste fase van Den Bogerd in aanbouw.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 229.000,- - € 499.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 105 m² t/m 174 m² Inhoud 404 m³ t/m 678 m³ Perceeloppervlakte 135 m² t/m 468 m² Start Verkoop 01-02-2018 Aantal kavels 43 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Bouwgrond, Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.