van de Water Makelaars Oosterhout

Keiweg 24
4901 JA Oosterhout
Tel: 0162-447447
makelaardij@vandewatergroep.nl
Bosuil 13, 4849 RM Dorst Vraagprijs € 300.000,- v.o.n.
Bosuil 13 in Dorst 4849 RM

Omschrijving

Wilt u uw droomhuis bouwen in een bosrijke omgeving met de Bourgondische gezelligheid van Breda, Oosterhout en Tilburg om de hoek, dan is dit uw kans!

Recht tegenover het prachtige natuurgebied de Boswachterij, verrijst de gelijknamige nieuwe buurt waarin deze unieke kavel van ca. 636 m² zich bevindt. De woningen in de Boswachterij variëren in grootte, prijs en kaveloppervlak, maar hebben allemaal een landelijke nostalgische architectuur met veel oog voor detail. U vindt in het project geen rechte straten, maar een organisch gevormd landschap met zandruggen, een waterpartij en veel, héél veel groen. Het bos stroomt als het ware de buurt in, waarbij de ruime opzet en grote kavels zorgen voor rust en ruimte.

’s Ochtends direct het bos in kunnen lopen voor een mooie wandeling of ’s avonds nog een rondje joggen? De Boswachterij is het antwoord op uw verlangen naar meer rust, ruimte en natuur. Maar met de Bourgondische gezelligheid van Breda en Oosterhout om de hoek!

De Boswachterij ligt aan de rand van villawijk de Vliert in Dorst, dichtbij Breda, Oosterhout en Tilburg. In Dorst vindt u de belangrijkste voorzieningen zoals een supermarkt, basisschool, en verschillende sportverenigingen.
In de directe omgeving kunt u prachtig wandelen of mountainbiken in het bos of golfen op één van de golfbanen. En wilt u lekker uit eten of uitgebreid winkelen, dan bent u in enkele autominuten al in het Bourgondische Breda of Oosterhout. Rustig wonen aan de bosrand, en toch zo dichtbij de stad.
In De Boswachterij kan dat!

Voor een volledige overzicht van de bouwregels dient u het bestemmingsplan in acht te nemen welke u kunt vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het beeldkwaliteitsplan De Boswachterij te Dorst zult u tijdens het gesprek van ons ontvangen.

Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons kantoor op te nemen via telefoonnummer 0162-447 447.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 300.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan water, open ligging, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 636 m² Kadasteroppervlakte 636 m² Kadastrale gegevens Oppervlakte 636 m²