Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Waterjuffer 1 in Dorst 4849 RP

Waterjuffer 1

4849 RP Dorst
Vraagprijs € 329.000,- v.o.n.
076-5242400

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Wilt u uw droomhuis bouwen in een bosrijke omgeving met de Bourgondische gezelligheid van Breda, Oosterhout en Tilburg om de hoek, dan is dit uw kans!

Recht tegenover het prachtige natuurgebied de Boswachterij, verrijst de gelijknamige nieuwe buurt waarin deze unieke kavel van ca. 742m²...
Lees meer

Omschrijving

Wilt u uw droomhuis bouwen in een bosrijke omgeving met de Bourgondische gezelligheid van Breda, Oosterhout en Tilburg om de hoek, dan is dit uw kans!

Recht tegenover het prachtige natuurgebied de Boswachterij, verrijst de gelijknamige nieuwe buurt waarin deze unieke kavel van ca. 742m² zich bevindt. De woningen in de Boswachterij variëren in grootte, prijs en kaveloppervlak, maar hebben allemaal een landelijke nostalgische architectuur met veel oog voor detail. U vindt in het project geen rechte straten, maar een organisch gevormd landschap met zandruggen, een waterpartij en veel, héél veel groen. Het bos stroomt als het ware de buurt in, waarbij de ruime opzet en grote kavels zorgen voor rust en ruimte.

’s Ochtends direct het bos in kunnen lopen voor een mooie wandeling of ’s avonds nog een rondje joggen? De Boswachterij is het antwoord op uw verlangen naar meer rust, ruimte en natuur. Maar met de Bourgondische gezelligheid van Breda en Oosterhout om de hoek!
De Boswachterij ligt aan de rand van villawijk de Vliert in Dorst, dichtbij Breda, Oosterhout en Tilburg. In Dorst vindt u de belangrijkste voorzieningen zoals een supermarkt, basisschool, en verschillende sportverenigingen.
In de directe omgeving kunt u prachtig wandelen of mountainbiken in het bos of golfen op één van de golfbanen. En wilt u lekker uit eten of uitgebreid winkelen, dan bent u in enkele autominuten al in het Bourgondische Breda of Oosterhout. Rustig wonen aan de bosrand, en toch zo dichtbij de stad.
In De Boswachterij kan dat!

De kavel is gelegen in de zone het Ven, de grote hoeveelheid water in het midden van dit deelgebied zorgt voor een ruime opzet van dit deel van het plan. De woningen binnen dit deelgebied hebben een informele, klassieke uitstraling die als inspiratie leunt op de Manoire en/of Kempische stijl. Ieder woning vormt een pareltje aan de ketting van woningen rondom het Ven.

* Er mag één vrijstaande woning op de kavel gebouwd worden
* Het bebouwingspercentage bedraagt maximaal 25%
* De voorgevel van de woning wordt gesitueerd in de voorgevelrooilijn dan wel op een afstand van maximaal 5 meter daarachter
* De goothoogte bedraagt maximaal 6 meter
* De bouwhoogte bedraagt maximaal 12 meter
* Het aantal bouwlagen bedraagt maximaal 3
* De bouwdiepte bedraagt maximaal 15 meter

Voor een volledige overzicht van de bouwregels dient u het bestemmingsplan in acht te nemen welke u kunt vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl
Het beeldkwaliteitsplan De Boswachterij te Dorst zult u tijdens het gesprek van ons ontvangen.

Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons kantoor op te nemen via telefoonnummer 076-5242400
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 329.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan water, open ligging, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 743 m² Kadasteroppervlakte 743 m² Kadastrale gegevens Gemeente Oosterhout Sectie K Perceelnummer 3641 Oppervlakte 676 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente OOSTERHOUT Sectie K Perceelnummer 3645 Oppervlakte 67 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring