Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Westrikse Binnenweg 11 in Prinsenbeek 4841 MC

Westrikse Binnenweg 11

4841 MC Prinsenbeek
€ 545.000,- k.k.
076-5242400

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 162 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Wonen en opgroeien in de nieuwste buurt van Prinsenbeek. Dit is het moment!

Aan de rand van Prinsenbeek, slechts 10 minuten fietsen van Breda, verrijst Westrik; een fraai buurtschap met een geheel eigen identiteit, veel groen en alle ruimte om te wonen, te leven en te genieten. Een...
Lees meer

Omschrijving

Wonen en opgroeien in de nieuwste buurt van Prinsenbeek. Dit is het moment!

Aan de rand van Prinsenbeek, slechts 10 minuten fietsen van Breda, verrijst Westrik; een fraai buurtschap met een geheel eigen identiteit, veel groen en alle ruimte om te wonen, te leven en te genieten. Een buurt met in totaal 114 woningen, variërend van vrijstaande villa’s en tweekappers tot en met rij- en hoekwoningen, die allemaal net even anders zijn, maar qua architectuur duidelijk familie. 

Een heerlijk groene wijk

Westrik wordt een buurtschap met een onderscheidende sfeer. De openbare ruimte van de buurt oogt ontspannen en doet authentiek dorps aan. Met smalle, autoluwe straten, gevarieerde woningtypen en volop leef-, speel- en ontmoetingsplekken. De groene ruimten in Westrik vormen een doorgaand netwerk, maar kennen elk een eigen karakter. Van  parkachtig, met een grote variëteit aan bomen en struiken, tot een ecologische verbindingszone, die twee grote natuurgebieden zichtbaar met elkaar verbindt. 

De openbare ruimte

Westrik wordt een duurzame enclave. Met drie groene speel- en ontmoetingsplekken in het hart van het buurtschap, de parkachtige zoom aan de noordzijde en de ecologische verbindingszone langs het spoor aan de zuidzijde. Daar komt een ecologisch geluidsscherm dat een weelderig aandoende levende muur voor flora en fauna gaat worden. Daarnaast worden er veel nieuwe kruidengrassen, struiken en bomen geplant en zorgen de wadi's en poelen ervoor dat het hemelwater bovengronds wordt afgevoerd.

Goed bereikbaar

Westrik ligt aan de zuidzijde van Prinsenbeek en is goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De A16, A58 en A59 zijn vlakbij en het station van Breda vind je op slechts 6 km afstand. Met de fiets zit je zo in hartje Breda met zijn enorme aanbod van winkels, horeca, kunst en cultuur. En zoek je de natuur op? Met een paar minuten fietsen zit je in Park Over-Bos of kun je eindeloos genieten in het uitgestrekte Liesbos.

De woning is rustig gelegen met veel groenvoorzieningen en een speeltuintje in de nabije omgeving. 

Let op: het betreft hier een nog in aanbouw zijnde woning. Het is dan ook  niet mogelijk de woning te bezichtigen. De geprognotiseerde oplevering van de woning is eind tweede kwartaal, begin derde kwartaal van 2020.

Bouwjaar: 2019/2020
Perceeloppervlakte: 356 m²
Inhoud: ca. 618 m³
Woonoppervlakte: ca. 162 m²
Aanvaarding: in onderling overleg, na bouwkundige oplevering van de woning 

Begane grond
Ruime entree/ontvangsthal met dichte trap naar de eerste verdieping, toiletruimte v.v. mechanisch ventilatiesysteem; entree naar de royale living (ca. 56 m²) met open keuken (casco opgeleverd) en openslaande deuren naar de achtertuin. De woning is aan de achterzijde met 1,2m uitgebouwd.

Nadere toelichting toiletruimte
Toiletruimte v.v. vloer- en wandtegels (vloertegel 1.20x1.20m merk Bluestone kleur Gris, wandtegel 0.30x0.60m merk Siberia, tot aan het plafond getegeld) v.v. wandcloset met inbouwreservoir, fonteintje en mechanisch ventilatiesysteem

Nadere toelichting keuken
De woning wordt zonder keuken opgeleverd. Uiteraard wel met de aansluitpunten voor een keuken. Posities conform technische keukentekening. De gasaansluiting in de keuken is komen te vervallen.

Garage
Aan de woning geschakelde garage (ca. 5.80x2.90m) voorzien van stalen kanteldeur aan de voorzijde en loopdeur aan de achterzijde; v.v. elektra en licht. Tevens is er in de garage een afgedopte warm- en koud waterleiding en afvoer. Voor de woning is er de verplichting tot het realiseren van minimaal één parkeerplaats op eigen terrein.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar slaapkamer I (ca. 3.50x3.60m exclusief inloopkast van ca. 2.30x2.10m); slaapkamer II (ca. 3.30x3.50m); slaapkamer III (ca. 2.65x3.50m); toiletruimte v.v. mechanisch ventilatiesysteem; luxe badkamer (ca. 2.60x2.40m) v.v. mechanisch ventilatiesysteem, vloerverwarming en elektrische radiator. 

Nadere toelichting toiletruimte
Toiletruimte v.v. vloer- en wandtegels (vloertegel 1.20x1.20m merk Bluestone kleur Gris, wandtegel 0.30x0.60m merk Siberia, tot aan het plafond getegeld) v.v. wandcloset met inbouwreservoir en mechanisch ventilatiesysteem.

Nadere toelichting badkamer
Complete en luxe afgewerkte badkamer v.v. inloopdouche (met Easydrain afvoergoot, glazen douchewand, thermostaatkraan met regen- en handdouche), ligbad (Hoesch Spectra hoekbad, 1.40mx1.40m, met whirl- en airsysteem),  wastafelmeubel (Merk Assenti, 1.50m breed v.v. 2 laden en dubbele wastafel met 2 kranen) en spiegel (Martens design lichtspiegel, 1.40mx0.7m v.v. verwarming en sensor). De badkamer wordt v.v. vloer- en wandtegels (merk Bluestone, kleur Gris, maat 1.00mx1.00m) tot aan het plafond.

Tweede verdieping
Middels een vaste open trap bereikbare zolderverdieping. Open ruimte v.v. 1 raam in de zijgevel van de woning; een dakkapel aan de voorzijde van de woning; technische zone met HR CV-ketel (CW-5), installatie-unit mechanische ventilatie en omvormer voor de zonnepanelen (4 stuks).

Tuin
De tuin wordt volledig kaal opgeleverd en is in eigen beheer aan te leggen. Aan de achterzijde van de tuin wordt grenzend aan het openbaar gebied als erfafscheiding (met instandhoudingsverplichting) gaashekwerk met hedera geplaatst. Aan de voorzijde van de woning wordt grenzend aan het openbaar gebied (met instandhoudingsverplichting) een ligusterhaag van ca. 60-80cm hoog geplaatst.

Beknopte technische omschrijving
De woning wordt kaal opgeleverd, dit houdt in dat de wanden behangklaar zijn. Het plafond op de begane grond wordt kaal opgeleverd (structuur spuitwerk is komen te vervallen), het plafond op de verdieping wordt afgewerkt met wit structuur spuitwerk. De vloeren worden met een cementen dekvloer opgeleverd. De begane grond en eerste verdieping worden verwarmd d.m.v. vloerverwarming. In de gehele woning worden ruim voldoende wandcontactdozen en lichtpunten aangebracht. De binnendeur tussen de entree en woonkamer is komen te vervallen voor het na oplevering in eigen beheer te plaatsen deur naar keuze.

Algemeen
De woning wordt gebouwd met de SWK Garantie- en waarborgregeling 2014.  
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen;
- De juridische overdracht vindt zo spoedig mogelijk plaats na bouwkundige oplevering van de woning aan verkoper;
- Een eventueel voordeel overdrachtsbelasting komt ten goede aan de verkoper. Koper dient derhalve rekening te houden met overdrachtsbelasting over de volledige koopsom;
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen;
- Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Maatvoeringen zijn slechts indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons kantoor op te nemen via telefoonnummer 076-5242400.
 
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 545.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 2020 Bouwjaar toelichting in aanbouw (2019-2020) Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk In aanbouw Ja Indeling Woonoppervlakte 162 m² Perceeloppervlakte 356 m² Overige inpandige ruimte 17 m² Inhoud 618 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energie Prestatie Coëff. 0.4 Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel en vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 143 m² (14.28 m bij 10.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeeroppervlakte 16 m² (291 bij 581) Parkeer capaciteit 3 Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Zonnepanelen Kadastrale gegevens Gemeente Prinsenbeek Sectie F Perceelnummer 3840 Oppervlakte 85 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Prinsenbeek Sectie F Perceelnummer 3853 Oppervlakte 271 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring