Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Voltstraat 73 P.P. in Tilburg 5021 SE

Voltstraat 73 P.P.

5021 SE Tilburg
Vraagprijs € 11.000,- k.k.
013-5952952

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

In de kelder van het appartementencomplex “Avé Maria” bieden wij u een parkeerplaats aan. Deze vaste parkeerplaats is in de afgesloten parkeerkelder van dit fraaie voormalige klooster gelegen.
De parkeerplaats is gunstig gelegen nabij winkelvoorzieningen, het stadscentrum met al haar...
Lees meer

Omschrijving

In de kelder van het appartementencomplex “Avé Maria” bieden wij u een parkeerplaats aan. Deze vaste parkeerplaats is in de afgesloten parkeerkelder van dit fraaie voormalige klooster gelegen.
De parkeerplaats is gunstig gelegen nabij winkelvoorzieningen, het stadscentrum met al haar voorzieningen, leisure gebied 'Stappegoor' met haar vele ontspannings- en sportvoorzieningen en diverse uitvalswegen.

Bouwjaar: ca. 2006
Servicekosten: ca. € 12,38 per maand
Aanvaarding: in onderling overleg

Kelder
Middels de toegangsdeur vanaf de Voltstraat is de kelder te bereiken met diverse parkeerplaatsen. De aangeboden parkeerplaats betreft parkeerplaats met nummer 73 (ter plaatse aangegeven). De parkeerplaats is circa 4.87x2.44m.

Algemeen
- De parkeerplaats valt onder de Vereniging van Eigenaars Avé Maria.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 11.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting in onderling overleg Servicekosten € 12,00 Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie R Perceelnummer 6031 Index A89 Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.