van de Water Makelaars Tilburg

Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
Tel: 013-5952952
tilburg@vandewatergroep.nl
Renesselaan 71, 5035 BC Tilburg € 279.190,- v.o.n.
Renesselaan 71 in Tilburg 5035 BC

Omschrijving

Park Centraal Tilburg
Een prachtig project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diversen prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

Het park kent verschillende sferen: bos, waterrijk, de velden. Het park bij fase 4 heeft de sfeer: de velden. In het park wordt een wadi aangelegd, ookwel een groene waterberging voor de afvoer en opvang van hemelwater. In het park worden diverse bomen en heesters gepland en zijn er lage bloemrijke plantvakken. De speelplekken voor verschillende leeftijdsgroepen liggen verspreid door het buurtpark. 

Deze ruime twee-onder-een-kapwoning van het type Camelia is de ideale gezinswoning en biedt alle ruimte om te leven. Deze woning heeft een ruime open keuken aan de voorzijde en aan de achterzijde een lichte woonkamer met een schuifpui naar de fijne achtertuin gelegen op het westen.
De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder is naar eigen inzicht in te delen. De woning beschikt over een berging in de achtertuin en er is een praktische achterom.

Woningtype Camelia - twee-onder-een-kapwoning
Bouwnummer 207

jaren '30 twee-onder-een-kapwoning
woonoppervlakte van ca. 126
entree naar keuken en woonkamer
schuifpui met toegang tot de tuin
grote tuingerichte woonkamer met veel indelingsmogelijkheden
drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping
casco badkamer en toiletruimte
tweede verdieping vrij indeelbaar
comfortabele vloerverwarming- en koeling
uitgerust met warmtepomp en zonnepanelen
lage EPC waarde
zonnige tuin op het westen

Deze woning wordt extra uitgevoerd met:
- trapkast
- dakraam 114 x 118
- casco uitvoering badkamer en toilet

De extra zaken welke uitgevoerd worden staan niet op de verkooptekeningen. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de impressies en plattegronden.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 279.190,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw In aanbouw Ja Indeling Woonoppervlakte 126 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 494 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Aardwarmte Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 70 m² (10.0 m bij 7.0 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken SWK Garantiecertificaat Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Zonnepanelen