Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Sibeliusstraat 360 in Tilburg 5011 JW

Sibeliusstraat 360

5011 JW Tilburg
Vraagprijs € 16.500,- k.k.
013-5952952

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

In de wijk Vlashof in Tilburg gelegen, goed onderhouden garagebox met sectionaaldeur. De garagebox ligt aan het einde van een rij garageboxen met direct ernaast een groenstrook.

In de directe omgeving zijn o.a. een benzinestation en het winkelcentrum 'Wagnerplein' gelegen. De...
Lees meer

Omschrijving

In de wijk Vlashof in Tilburg gelegen, goed onderhouden garagebox met sectionaaldeur. De garagebox ligt aan het einde van een rij garageboxen met direct ernaast een groenstrook.

In de directe omgeving zijn o.a. een benzinestation en het winkelcentrum 'Wagnerplein' gelegen. De ontsluiting richting de N261 (Burgemeester Bechtweg) is uitstekend te noemen.

Afmeting binnenzijde circa 5.67 x 2.82m.

Algemeen
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 16.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 20 m² Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage voor 1 auto Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie S Perceelnummer 3205 Oppervlakte 20 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring