Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Natuurlijk Koolhoven Fase 2 (Bouwnummer 80) in Tilburg 5036 XA

Natuurlijk Koolhoven fase 2 (Bouwnummer 80)

5036 XA Tilburg
Koopsom € 262.500,- v.o.n.
013-5952952

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 127 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Type Heggenroos

De tweeëntwintig ruime eengezinswoningen type Hazelaar, Heggenroos, Meidoorn en Bosroos zijn gelegen op mooie kavels tussen het groen welke variëren van circa 131 m2 tot circa 273 m2. De gasloze woningen worden compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk in de...
Lees meer

Omschrijving

Type Heggenroos

De tweeëntwintig ruime eengezinswoningen type Hazelaar, Heggenroos, Meidoorn en Bosroos zijn gelegen op mooie kavels tussen het groen welke variëren van circa 131 m2 tot circa 273 m2. De gasloze woningen worden compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk in de badkamer en in de toiletruimte, een keukencheque van onze partner Bouwcenter Nobel en een berging. Deze royale woningen bieden u veel leefruimte en volop wooncomfort. De verschillende
woningtypen bieden voor ieder wat wils!

TYPE HEGGENROOS (KAVEL 53 T/M 56)
• Rustig wonen aan een groenzone
• een woonoppervlak van 116 – 127 m²
• een heerlijke veranda
• kavels variërend van circa 134 m² tot 193 m²
• kavel 56 heeft een eigen oprit

Deze verandawoning type Heggenroos wordt aangeboden in variërende maten en mogelijkheden zodat er voor ieder wat wils is. Door de mooie diepte van de woning heeft u genoeg mogelijkheden voor een fraaie indeling. Aan de voorzijde van de woning treft u een mooie ruimte voor uw keuken. Hierdoor is de royale woonkamer aan de achterzijde gesitueerd. In de hal bevindt zich een toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje. In de achtertuin heeft deze woning een
handige berging, zo heeft u voldoende ruimte voor uw fietsen en (tuin) gereedschap.

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en een tweede wandcloset. Uw woning moet helemaal passen bij uw persoonlijke smaak en uw manier van leven. Dat maken we met alle plezier voor uw mogelijk.

De zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een werk- of hobbykamer. Daarnaast worden op de zolder de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd.

TYPE HEGGENROOS (KAVEL 78 T/M 82)
• Rustig wonen aan een groenzone
• een woonoppervlak van 127 – 139 m²
• een heerlijke veranda
• kavels variërend van circa 155 m² tot 256 m²
• kavel 78 heeft een eigen oprit

Woningtype Heggenroos wordt in meerdere afmetingen aangeboden. Zowel de breedte maten zijn variabel als de diepte maten. Zo heeft u in de basis al veel te kiezen en kunt u door middel van de opties de plattegrond naar eigen wens uitbreiden. Kortom: volop mogelijkheden en wooncomfort!

De verdieping bevat 3 slaapkamers en een badkamer met een douche, een wastafel en een tweede wandcloset.
Zowel op de begane grond als op de verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden. Uw persoonlijke kopersbegeleider van Roosdom Tijhuis helpt u graag om de verschillende opties goed af te wegen.

Ook op de zolder is er veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een indeling op de zolder of het verrijken van de ruimte door middel van een fraai dakraam of een mooie dakkapel.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 262.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 127 m² Inhoud 476 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Ligging hoofdtuin Oost Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.