van de Water Makelaars Tilburg

Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
Tel: 013-5952952
tilburg@vandewatergroep.nl
Melsbroekstraat 58, 5042 TL Tilburg Vraagprijs € 15.000,- k.k.
Melsbroekstraat 58 in Tilburg 5042 TL

Omschrijving

Op loopafstand van de Westermarkt gelegen garagebox met kanteldeur. De garagebox is goed bereikbaar.

De garagebox valt onder een Vereniging van Eigenaars en de maandelijkse servicekosten bedragen op dit moment circa euro 11,24 per maand.

Afmeting binnenzijde circa 6.29 x 2.83m.

Algemeen
- De eigendomsoverdracht dient via Hoekstra & Partners notarissen (Tilburg) te geschieden.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 15.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 11,00 Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage voor 1 auto Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie AC Perceelnummer 2015 Index 88 Eigendomssituatie Volle eigendom