Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Reijakker 32 in Udenhout 5071 LB

Reijakker 32

5071 LB Udenhout
Vraagprijs € 229.000,- k.k.
013-5952952

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

In dé nieuwe woonwijk “Den Bogerd” bieden wij u dit fraaie hoekkavel aan voor het bouwen van een vrijstaande woning. U bent vrij om uw huis naar eigen idee te ontwerpen en realiseren, weliswaar binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente (zie ruimtelijkeplannen.nl) en het...
Lees meer

Omschrijving

In dé nieuwe woonwijk “Den Bogerd” bieden wij u dit fraaie hoekkavel aan voor het bouwen van een vrijstaande woning. U bent vrij om uw huis naar eigen idee te ontwerpen en realiseren, weliswaar binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente (zie ruimtelijkeplannen.nl) en het beeldkwaliteitsplan.

Het is echt aan te raden om eens langs deze locatie te rijden en de omgeving te ervaren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor en wij lichten de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek graag nader aan u toe.

Het kavel grenst aan de rand van deze nieuwe woonwijk nabij de dorpskern van Udenhout met diverse winkelvoorzieningen en restaurants, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en nabij diverse uitvalswegen richting Oisterwijk, Loon op Zand en de steden Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.

Enkele kenmerken van het geheel:

Kavel:
- perceelgrootte: ca. 488m² (dit betreft een voorlopige grootte vanuit het kadaster).
- het kavel is circa 18 meter breed en ruim 26 meter diep.
- het bouwvlak is circa 13 meter breed en ruim 23 meter diep.

De belangrijkste punten uit het bestemmingsplan:
- de maximale bouwhoogte is 11 meter;
- het hoofdgebouw moet gebouwd worden in het bouwvlak;
- de afstand van het hoofdgebouw tot de zij erfgrens is minimaal 3 meter;
- er moeten minimaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein gecreëerd worden;
- bijgebouwen, zoals een garage of uitbouw, moeten minimaal 3 meter achter de voorgevel geplaatst worden. Ze vallen binnen het bouwvlak of binnen het erf;
- de totale oppervlakte van de aan- en bijgebouwen ter plaatse van de aanduiding ‘erf’ mag maximaal 60m² zijn;
- bijgebouwen bestaan uit één bouwlaag van maximaal 3 meter hoog. Of uit één bouwlaag met kap tot maximaal 4,5 meter hoog, inclusief de kap.

Algemeen
- Zie tevens voor inspiratie: pinterest.com/denbogerd
- tegen een meerprijs kan het kavel worden aangeboden met een reeds goedgekeurde omgevingsvergunning voor het bouwen van een prachtige en strak vormgegeven semi bungalow, welke van alle voorzieningen op de begane grond is voorzien en daarnaast onder andere twee slaapkamers en een 2e badkamer op de verdieping. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de makelaar.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 229.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting in onderling overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 488 m² Kadasteroppervlakte 488 m² Kadastrale gegevens Gemeente Udenhout Sectie E Perceelnummer 4838 Oppervlakte 488 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.