Mijn favorieten

Redenen waarom je wél een makelaar in moet schakelen

Je huis verkopen? Dit kun je zelf op je nemen maar wordt de woning dan wel verkocht en heb je de kennis wel in huis. Elk foutje kan je heel veel geld kosten. Daarom enkele redenen waarom je bij het verkopen van een woning beter wél een makelaar kan inschakelen:


Tijd en stress


De huizenmarkt beweegt als nooit tevoren wat bij het verkopen van je huis kan resulteren tot soms wel dertig reacties. Alle reacties moeten natuurlijk netjes beantwoord worden, maar er gaat ook veel tijd zitten in het opstellen van een koopakte, voorwerk om je huis te presenteren, opmaken van teksten en het verspreiden in de media. Dit alles kost veel stress en vooral veel tijd. Iets wat de makelaar uit handen kan geven.
 

De juiste presentatie van de woning


De presentatie van een woning moet er natuurlijk professioneel uitzien. Hoe beter de
foto’s, teksten op bijvoorbeeld Funda en de Makelaarswebsite zijn, hoe sneller mensen reageren en langs willen komen voor een bezichtiging. Tegenwoordig werkt de makelaar niet alleen meer met foto’s maar ook met 360 graden foto’s, video’s, plattegronden en pakkende teksten. Dit alles verwerkt in een mooie verkoopbrochure.


Kennis van de lokale markt


Doordat Van de Watergroep, al sinds de oprichting meer dan 40 jaar geleden, in het werkgebied Tilburg, Breda, Oosterhout actief is heeft de huizenmarkt voor ons geen geheimen meer en hebben we een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor weten we als makelaar precies hoe we een woning snel kunnen verkopen.


De juiste verkoper


Een woning verkopen is een stap maar dan moet ook de financiering rondkomen. Het zou jammer zijn als de verkoop door de financiering niet door kan gaan. Als extra service biedt Van de Water Groep een hypotheekgesprek aan de kopers. Doordat Van de Groep werkt met verschillende grote en kleine geldverstrekkers werkt zijn er veel mogelijkheden, altijd zoveel mogelijk toegespitst op de situatie van de koper.
 

Eén contactpersoon, ook voor advies


De makelaar is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt en hypotheekmarkt. Van de Watergroep spreekt heldere taal en is oprecht geïnteresseerd in je woonwensen. Komt je er niet uit of heb je vragen of advies nodig. Gedurende het verkoop-/ aankooptraject staan we altijd voor je klaar met één vast contactpersoon. Wel zo fijn en vertrouwd.

Kortom, bij ons krijg je altijd full service!
 

Plannen om uw woning te verkopen?


Vraag een persoonlijk en vrijblijvend gesprek aan met één van onze makelaars. Of kijk alvast op onze website voor meer informatie:
https://www.vandewatergroep.nl/aanbod/uwhuisverkopen/

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 17.30 uur en op zaterdag van
09.30 tot 12.30 uur.

Onze kantoren zijn te bereiken via:
Vestiging Oosterhout:             0162-447447             makelaardij@vandewatergroep.nl
Vestiging Breda:                     076-5242400             breda@vandewatergroep.nl
Vestiging Tilburg:                    013-5952952              tilburg@vandewatergroep.nl
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring