Mijn favorieten

Makelaarskantoor Tilburg

Onze contactmogelijkheden

Een makelaarskantoor in Breda of Tilburg vindt u bij Van de Water Groep. Wij zijn een makelaarskantoor met vestigingen in Breda, Tilburg en Oosterhout en specialiseren ons in de inkoop, verkoop en verhuur van zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Als makelaarskantoor in Breda en Tilburg zijn wij al vele jaren actief in de regio en hebben daarmee een uitgebreid netwerk opgebouwd dat bestaat uit aannemers, projectontwikkelaars, architecten en ondernemers. Door dit netwerk zijn wij in staat om snel in te spelen op de veranderingen op de huizen-, en onroerend goed markt.
 

Makelaarskantoor in Breda en Tilburg met passie voor het vak

Bij Van de Water Groep werken wij vanuit passie voor ons vak. Een huis moet een woning worden en een kantoorruimte een bedrijf. Mensenkennis is in dit vak erg belangrijk en daarom richten wij ons op een actieve en persoonlijke benadering richting onze klanten en relaties. Voor particulieren zijn wij een makelaarskantoor in Breda en Tilburg met een goed inzicht in particuliere woningen en wat er belangrijk is bij de aanschaf of verkoop van een woning. Voor bedrijven hebben wij een groot klantenbestand met zowel nationale als internationale bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte of andere bedrijfsruimte. Dus of u nu particulier bent die een droomhuis wilt vinden of u bent vanuit een bedrijf op zoek naar extra bedrijfsruimte, ons makelaarskantoor staat in Breda, Tilburg en Oosterhout voor uw klaar. Voor meer informatie over onze kantoren en dienstverlening kunt u bellen met (0162) 447 447.
 

Andere bekeken ook:

Verkoopmakelaar tilburg | Huis verkopen oosterhout | Huizenaanbod tilburg | Verkoop nieuwbouwwoningen | Bedrijfsmakelaar breda
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring