Mijn favorieten

Nieuws

Looptijdrente
Geplaatst op: 4 december 2019
De looptijdrente geeft een beter beeld van de totale maandlasten van uw hypotheek gedurende de looptijd van een hypotheek. Het is een gemiddelde rente, die afneemt naarmate de looptijd van een hypotheek toeneemt. Deze rente moet dan wel vastgezet zijn.
Nationale Hypotheek Garantie gaat omlaag
Geplaatst op: 18 oktober 2019
Goed nieuws! De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wordt goedkoper. De premie gaat in 2020 omlaag, iets wat honderden euro’s kan besparen.
Huizen te duur voor starters
Geplaatst op: 2 oktober 2019
Als alleenstaande met een modaal inkomen is het op veel plekken in Nederland bijna niet meer mogelijk nog een huis te kopen.
Is dit hét moment om uw woning te verkopen?
Geplaatst op: 1 september 2019
Overweeg je om jouw woning te verkopen, lees dan verder over de kansen, juist nu!
Redenen waarom je wél een makelaar in moet schakelen
Geplaatst op: 26 juni 2019
Je huis verkopen? Dit kun je zelf op je nemen maar wordt de woning dan wel verkocht en heb je de kennis wel in huis. Elk foutje kan je heel veel geld kosten. Daarom enkele redenen waarom je bij het verkopen van een woning beter wél een makelaar kan inschakelen
WOZ-waarde flink gestegen? Nu tijd om de hypotheekrente te verlagen!
Geplaatst op: 14 mei 2019
Ondanks dat de WOZ-waarde weer flink gestegen is hoeft dit niet altijd nadelig te zijn.
De aankoopmakelaar
Geplaatst op: 29 april 2019
Je krijgt meer voor elkaar met een NVM-Makelaar
Makelaars zijn het eens: Nú een Nationaal Woningbouwplan
Geplaatst op: 4 februari 2019
Een eigen huis is voor velen een droom, maar steeds meer mensen vallen buiten de bootwanneer ze op zoek zijn naar een eigen plekje. Vooral voor starters blijkt het lastig te zijn omeen koophuis te vinden.
De Makelaar die je bijstaat
Geplaatst op: 20 juni 2018
Je hebt het huis van je dromen gevonden. De koopwoning past perfect bij jou en je gezin. Je ziet jezelf al in je nieuwe huis wonen en werken. Je kunt niet wachten om de verhuisdozen in te pakken en je leven in je nieuwe woning te starten. Je zit op een roze wolk: verliefd op je toekomstige woning.
Banken gaan soepel om met aflossingsvrije hypotheek
Geplaatst op: 13 december 2018
Voor de meeste banken is dat geen probleem. Ze willen namelijk dat je aan het einde van de looptijd toch in je eigen huis kunt blijven wonen. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond.