Mijn favorieten

Over ons

De Van de Water Groep

Recht door zee met een heldere dienstverlening en zuivere adviezen.
De Van de Water Groep is onmiskenbaar de Juiste Bron.

Algemeen
Begonnen als ambitieus familiebedrijf op 1 september 1979 heeft onze organisatie zich in de loop der jaren stevig ontwikkeld tot een professioneel kantoor in Brabant. Daarbij zijn onze bewezen kwaliteiten, doortastende dienstverlening, persoonlijke benadering, voortreffelijke vakkennis en hoogwaardige advisering de peilers van ons consistente succes. Als één van de eerste makelaarskantoren hebben wij onze interne organisatie succesvol laten toetsen aan de ISO 9001 normering.
Wij streven voortdurend naar de beste performance binnen onze disciplines.

Woningmakelaardij
Onze makelaars werken bij de verkoop van woningen volgens een helder en waterdicht concept, namelijk de Van de Water Commitments en het Van de Water Stappenplan. Hierin staat overzichtelijk vastgelegd wat wij voor onze klanten doen en wat zij van ons mogen verwachten. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust. Ook voor een eerlijk advies en een gedegen taxatie zijn wij onze klanten graag van dienst.

Nieuwbouwinitiëring
Ons team van de afdeling Nieuwbouwinitiëring is gespecialiseerd in de initiëring, volledige voorbereiding, persoonlijke begeleiding bij verkoop en afhandeling van nieuwbouwprojecten. Van onze advisering bij ontwikkelingslocaties, haalbaarheidsstudies en de presentatie van marktvisies wordt door onze relaties veelvuldig dankbaar gebruik gemaakt. Niet voor niets zijn wij marktleider in ons werkgebied.

Bedrijfshuisvesting
Met ruim 30 jaar ervaring in de vastgoed markt hebben onze makelaars van de afdeling Van de Water Bedrijfsmakelaars uitzonderlijk veel kennis, expertise en een zeer groot netwerk opgebouwd bij de verkoop en aankoop, verhuur en aanhuur en taxaties van alle soorten zakelijk onroerend goed. Enkele bijzondere specialismen zijn kloosters, kerken, verzorgingscentra, woon – zorg complexen, scholen, woonboulevards en de initiëring en begeleiding bij grote herontwikkelingen.

Hypotheken
Onze adviseurs van Van de Water Hypotheken bieden deskundige en onafhankelijke advisering op het gebied van hypotheken. In onze advisering vormen de wensen en persoonlijke situatie van de klant het uitgangspunt. In de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) worden kwaliteitseisen van aanbieders van financiële producten omschreven. Wij zijn trots dat wij aan deze eisen voldoen en de officiële instantie Autoriteit Financiële Markten ons de vereiste vergunning heeft verstrekt. Tevens zijn de hypotheekadviseurs van ons kantoor gerechtigd tot het voeren van de titel Erkend Hypotheekadviseur. Wij staan voor persoonlijk contact en het beste advies.

Maatwerk
Onze werkwijze is uniek, zorgvuldig en met een eigenzinnige personal touch. Wij werken met vernieuwende concepten. Veelvuldig één op één persoonlijk klantencontact achten wij van het grootste belang. Iedere klant heeft bij ons kantoor een eigen aanspreekpunt. Onze persoonlijke benadering van dienstverlening mag u maatwerk noemen. Onze afdelingen werken nauw met elkaar samen. Klanten maken veelvuldig gebruik van onze diensten en ook van verschillende afdelingen. Wij bouwen graag een vertrouwensrelatie op met onze totaalklanten. Of het nu gaat om een woning, hypotheek, verzekering of bedrijfsobject, de kracht van ons samenspel biedt totaalklanten alle voordelen van onze dienstverlening. Wij zijn trots op onze organisatie en waarderen onze klanten.

De Van de Water Groep

Helder in Huisvesting!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring