Mijn favorieten

Woningmakelaar Tilburg

Onze contactmogelijkheden

Een woningmakelaar in Tilburg neemt u de zorgen uit handen die ontstaan bij de koop of de verkoop van een huis. Het rondkrijgen van de hypotheek, de bouwkundige staat van het huis dat u op het oog heeft of de begeleiding van het verkooptraject kunt u aan een goede woningmakelaar in Tilburg over laten. Van de Water Groep is een woningmakelaar in Tilburg, Breda en Oosterhout die zicht richt op zowel de particuliere huizenmarkt als de onroerend goed markt in Noord-Brabant. Door ons grote netwerk, opgebouwd in vele jaren van actief zijn binnen de branche, kunnen wij informatie over de inkoop of verkoop van een woning snel verspreiden binnen de regio. Zo voorkomt u dat de verkoop van een woning een lange, slepende procedure wordt. In ons relatiebestand zijn echter ook kandidaten opgenomen die op zoek zijn naar een woning of een nieuwbouwproject en deze mensen kunnen wij snel benaderen wanneer er een huis of appartement vrij komt.
 

Belangrijke zaken die een woningmakelaar in Tilburg voor u kan regelen

Of het nu om een aankoop- of een verkooptraject gaat, er zijn een aantal dingen die in beide gevallen door woningmakelaar Van de Water Groep in Tilburg moeten worden geregeld. Daarom hebben wij de volgende service in onze dienstverlening opgenomen:

  • Onderhandelen over de prijs en de contractuele afhandeling;
  • Het opnemen van de gemaakte afspraken in de koopakte;
  • Het houden van bezichtigingen, 6 dagen per week en buiten kantooruren.

Dit is slechts een greep uit de dienstverlening die Van de Water Groep u kan bieden. Voor een completer overzicht kunt op de website kijken of contact opnemen met (0162) 447 447.
 

Andere bekeken ook:

Nieuwbouw oosterhout | Makelaar tilburg | Huis kopen in oosterhout | Kantoorpand verkopen | Verkoop nieuwbouw breda
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring